- 27 Ocak 2010
- 139.505
- 105.854
- 5.648
İlhan Cavcav: "Mustafa Kaplan'ı görevden aldım. Takımı haftaya ben çıkaracağım"

leyo::sirit:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ben yaymıştım. Dün izlerken gülmekten öldüm resmenÇok feci gaza getiriyor o ayrı :sirit:
Hizbullah diyor adam. Marşları gibi bişi mi acaba.
Bilmiyorum yapan bilerek mi koydu.
Farkında olmadan bilinçaltına verdi gazı.
İlhan Cavcav: "Mustafa Kaplan'ı görevden aldım. Takımı haftaya ben çıkaracağım"
leyo::sirit:
Hizbullah diyor adam. Marşları gibi bişi mi acaba.
Bilmiyorum yapan bilerek mi koydu.
Farkında olmadan bilinçaltına verdi gazı.
Deplasman takımı kontenjanı olan %5 kadar seyircisi olacak.Eskişehir taraftarları olacak mı?
Lebbeyk Ya Felipe Melo - Felipe Melo'nun Askerleriyiz á´´á´° - YouTube
Ulan bu Melo videosunu burda kim yaydi ? Yasin arkadas mi ? Kendimden gectim iki gündür, heeeey sahadaki Galatasaray formasi giyen oyuncular. Serefiniz, gururunuz ve haysiyetiniz varsa eger bu yigit icin, bu Allahin aslani icin bugün bu maci alirsiniz, hemde söke söke... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNNN !!!!
Allah Kerim, Felip Melo....
Video harika ama müzik berbat. Keske böyle bir Soundtrack olsaydi:
https://www.youtube.com/watch?v=vK89z6SvvFo
Harika olurdu.
Allah Yardimcimiz olsun cok zor bir mac, ama 3 Puan sart...
Lebbeyk Ya Felipe Melo - Felipe Melo'nun Askerleriyiz á´´á´° - YouTube
Ulan bu Melo videosunu burda kim yaydi ? Yasin arkadas mi ? Kendimden gectim iki gündür, heeeey sahadaki Galatasaray formasi giyen oyuncular. Serefiniz, gururunuz ve haysiyetiniz varsa eger bu yigit icin, bu Allahin aslani icin bugün bu maci alirsiniz, hemde söke söke... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNNN !!!!
Allah Kerim, Felip Melo....
Galatasaray SK @GalatasaraySK 15 Tem 2010Nasıl izlenir ki acaba malum program sponsorluğunda .s.s.s