STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

-----------------------Muslera---------------------

Tarık---------Semih---Chedjou--------Balta

------------------Melo-----Yekta----------------

Bruma---------------Sneijder-------------Olcan

-------------------------Burak---------------------

60'tan sonra Melo-Dzemaili ve Bruma-Pandev değişikliklerinin olacağını tahmin ediyorum.

Prandelli:Dzemaili melonun yerine oynamak için alınmadı meloya yardımcı olmak için alındı.

-----------------------Muslera---------------------

Tarık---------Semih---Chedjou--------Balta

------------------Melo-----Yekta----------------

Bruma---------------Sneijder-------------Olcan

-------------------------Burak---------------------

60'tan sonra Melo-Dzemaili ve Bruma-Pandev değişikliklerinin olacağını tahmin ediyorum.

Prandelli: Dzemaili melonun yerine oynamak için değil ona yardımcı olmak için alındı.

ben şimdiye kadar yapılan transferlerin ilk maçta daha doğru düzgün takımı tanımadan 11 oynadığını görmedim

bu dediğiniz anca bjkde olur

Bence hiçbiri 11'de olmayacak.Belki Tarık olabilir ama o da zor ama sonradan gireceklerini düşünüyorum en az ikisinin.

Prandelli: Dzemaili melonun yerine oynamak için değil ona yardımcı olmak için alındı.

Tamam da hemen olmaz o dediğin.

Dzemaili ve Tarik bu macta oynamaz. O kadar da degil. Gelecekler, 2 gün icinde 11´e mi girecekler? Unutun.

Oynarsa Pandev oynar.

_______________________Muslera__________________________

___Veysel_________Semih________Chedjou__________Hakan_______

____________________Melo____Selcuk________________________

____________Pandev_____Sneijder_______Olcan_________

________________________Burak________________________

Böyle birsey olur bence

Su 11 cok agır bir 11. O kadar agır ki en hızlımız Olcan. Bruma'nın her mac 11 oynaması lazım takıma hız kazandırmak icin.

Su 11 cok agır bir 11. O kadar agır ki en hızlımız Olcan. Bruma'nın her mac 11 oynaması lazım takıma hız kazandırmak icin.

Aslinda Arena´daki maclarda Bruma oynamali haklisin.

Ama Pandev agir bir oyuncu degil. Akar gider valla.

Pandev´in yerine Bruma da oynayabilir. Büyük degisiklik olacagini sanmiyorum yani.

Özellikle Dzemaili ve Tarik´in oynayacagini düsünmüyorum. En fazla kadroda olurlar. O da belki.

Çok önemli bir maç. Yıllardır sürekli puan verdiğimiz Bursa ve Eskişehir ile ilk 2 haftada oynayıp onları yenmek kendi adımıza ciddi avantaj. Kötü görünen fikstürüde avantaja çevirmiş oluruz.

Ayrıca Eskişehir çok kötü. Torku maçını tamamen şansla kazandılar. Fark bile yapabiliriz yeterki ilk dakikalarda kötü gol yemeyelim. Geçen sene ilk 20 dakikada golü yiyorduk.

Takımın öz güveni Bursaspor maçıyla yerine geldiğine inanıyorum. Rahat bir galibiyet bekliyorum.

Semih oynayabilecek mi bakalim, sakatligi var.

Bence Pandev ilk 11 baslayabilir. Olcan, Bruma falan hep milli kamptayken Pandev her gun takimla antrenman yapiyor.

Kulüp geri çağırsın onlara güven olmaz.

Dediğin gibi belki Pandev antreman yaptığı için 11 başlar ama diğerlerini sanmıyorum.

Konya maçında çok kötüydü Eskişehir. 1-0 olsun bizim olsun.

Karabük macına kadar kayıp beklemiyorum. (9cu hafta)

Es es macı çok rahat ve sevkli geçecek bence.

3-0.

Geri
Üst Alt