STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Bu maci da alip, Fenerbahce macina kadar kayipsiz gidebiliriz aslinda.

Fenerbahce´yi de yenersek, o havayla ilk yariyi götürürüz zaten. Hep öyle olur.

Eskisehirspor, Balikesirspor (D), Sivasspor, Kayseri Erciyesspor (D).

Bu 2 zorlu maci 6 puanla atlattiktan sonra bi nebze rahatliyoruz Fenerbahce macina kadar.

CL öncesi ve sonrasi var tabiki bu dönemde, ancak kadro kalitemize güveniyorum bu sefer.

Bence 9.haftadaki Karabük maçına kadar önümüz açık.Bir de arada Fener maçı var o sıkıntı.Normalde yeneriz ama Dortmund maçı öncesi olması beni düşündürüyor.

Önemli olan, her macin farkinda olmak. Ben bu duyguyu 2011-12 sezonunda yasadim.

Her mac Avrupa finali gibiydi benim icin. Maclarin her dakikasini yasiyordum resmen.

Bu sene de öyle olmali. Oyuncular bize 4.yildizi gercekten istediklerini göstermeli.

Unutmayalim ki, Fenerbahce tek kulvara konsantre oluyor ve onlar da dogal olarak 4.yildizi istiyor.

Dolayisiyla sezon boyunca asla rahatlik, rehavet vs. olmamali. Puan kaybina gercekten tahammülüm yok.

Önemli olan, her macin farkinda olmak. Ben bu duyguyu 2011-12 sezonunda yasadim.

Her mac Avrupa finali gibiydi benim icin. Maclarin her dakikasini yasiyordum resmen.

Bu sene de öyle olmali. Oyuncular bize 4.yildizi gercekten istediklerini göstermeli.

Unutmayalim ki, Fenerbahce tek kulvara konsantre oluyor ve onlar da dogal olarak 4.yildizi istiyor.

Dolayisiyla sezon boyunca asla rahatlik, rehavet vs. olmamali. Puan kaybina gercekten tahammülüm yok.

imza

Valla dortmund maçı fener maçını etkilemezde,fener maçı dortmund maçını etkileyebilir.

Bunlardan vazgecmemiz gerekiyor. Böyle konusuyoruz, oyuncular da rahat davraniyor.

Cikacaklar, kazanacaklar. Adam gibi de savasacaklar. Yok öyle mazeret, bahane filan.

Millet her hafta ManU, Arsenal, City gibi takimlarla oynayip CL maclarina cikiyor.

Madem Avrupa capinda büyümek istiyoruz, bunlara alisacagiz. Kimse sikayet etmeyecek.

Hem ben Dortmund macindan önce Fenerbahce macini tercih ederim. Sonucta bir gerilimi, heyecani, önemi var.

Atiyorum, bi Karabükspor´dan daha cok cekinirdim Dortmund maci öncesi.

Ciksinlar, adam gibi savassinlar. Bu sene bahane, mazeret yok.

Son dakika. Eskisehirspor maci seyircisiz.

Hani artik sadece belli tribünler kapanacakti?

Eskisehirspor taraftarini getirebiliyormus. Deplasmanda oynayacagiz yani :)

Tebrikler, sizi "Galata Sarayı Efendileri" rütbesine getirdik.

Bu rütbeye sahip kişiler mesaj içerik kalitesiyle hayranlık uyandırması ve diğer üyelerin de bu hassasiyetimize özenerek destek vermesi suretiyle büyütülecek bir zincirdir. Sizlerden bu anlamda -varsa geçmiş hatalardan arınmanız, daha etkin ve kriterlere uygun mesajlar atmanız suretiyle- beklentilerimiz büyüktür.

Bu rütbe, forumumuzun içerik kalitesinin artmasında lokomotif görevi üstlenecek, sadece bu grup ve yöneticilerin yazabildiği (diğer üyelere salt okunur) Ali Sami Yen alt forumunda mesaj yazma hakkına sahip olacaktır. Bu forumda mesajların arasına; "+rep, , muhaaha, +1" şeklinde baltalayacak ifadeler girilmeyecek olmasının, sizler adına paylaşımı daha güzel kılacağına eminiz.

Ali Sami Yen forumuna erişim yada yetkisel sıkıntı yaşarsanız, benimle irtibat kurmaktan çekinmeyiniz.

Forumda yeterince aktif bulunduğunuz, başka üyelerle polemiğe girmediğiniz, Türkçe'miz ve dilbilgisini etkin kullanmaya özen gösterdiğiniz sürece bu rütbeniz geçerli olacaktır. Eğer bu kriterleri çeşitli sebeplerle sağlayamazsanız, bu rütbenizi geçici yada sürekli olarak geri alabileceğimizi de üzülerek belirtmek isterim.

Not:Ali Sami Yen forumundaki her hafta güncellenen "Maç Değerlendirme Konusu"nu boş bırakmamanızı umuyoruz.:)

İyi forumlar dileriz.

Efe ne ispat etmeye çalışıyorsun gerçekten baydın şov yapıyorsun sıktın iyice sana güvenmişler belirli bir ortama almışlar yaptığın işe bak ayıp kardeşim.

Selçuk sakat rahat ve iyi oyunla kazaniriz.

Muslera

Veysel - Semih - Hakan - Tarık

Melo - Dzemaili

Olcan - Sneijder - Pandev

Burak

Yeni transferleri bir görelim.

Son düzenleme:
Dzemaili ve Tarik´in tercih edilecegini düsünmüyorum. Risk de olur ayrica. Bi gelsinler, calissinlar, alissinlar, sonra oynarlar.

Selcuk´un sakatligi ciddiyse, Dzemaili oynayabilir. Zaten diger alternatifler daha büyük risk olur.

Tebrikler, sizi "Galata Sarayı Efendileri" rütbesine getirdik.

Bu rütbeye sahip kişiler mesaj içerik kalitesiyle hayranlık uyandırması ve diğer üyelerin de bu hassasiyetimize özenerek destek vermesi suretiyle büyütülecek bir zincirdir. Sizlerden bu anlamda -varsa geçmiş hatalardan arınmanız, daha etkin ve kriterlere uygun mesajlar atmanız suretiyle- beklentilerimiz büyüktür.

Bu rütbe, forumumuzun içerik kalitesinin artmasında lokomotif görevi üstlenecek, sadece bu grup ve yöneticilerin yazabildiği (diğer üyelere salt okunur) Ali Sami Yen alt forumunda mesaj yazma hakkına sahip olacaktır. Bu forumda mesajların arasına; "+rep, , muhaaha, +1" şeklinde baltalayacak ifadeler girilmeyecek olmasının, sizler adına paylaşımı daha güzel kılacağına eminiz.

Ali Sami Yen forumuna erişim yada yetkisel sıkıntı yaşarsanız, benimle irtibat kurmaktan çekinmeyiniz.

Forumda yeterince aktif bulunduğunuz, başka üyelerle polemiğe girmediğiniz, Türkçe'miz ve dilbilgisini etkin kullanmaya özen gösterdiğiniz sürece bu rütbeniz geçerli olacaktır. Eğer bu kriterleri çeşitli sebeplerle sağlayamazsanız, bu rütbenizi geçici yada sürekli olarak geri alabileceğimizi de üzülerek belirtmek isterim.

Not:Ali Sami Yen forumundaki her hafta güncellenen "Maç Değerlendirme Konusu"nu boş bırakmamanızı umuyoruz.:)

İyi forumlar dileriz.

Konuyla alakasını anlayamadım? Neyse raporlayalimda kaldirsinlar su mesaji yonetici arkadaslar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt