STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Eskisehirin tamamı yerli olan defans hattına üstünlük kurmanın en kolay yolu kenardan hücum edip ceza sahasına yerden ve havadan yollanacak toplar. Aslında böyle amatör defanslara drogba tarzı bir pivot forvet de çok iyi hukmederdi ama hoca bu tarz bir seçim yapmadı.

Bursa maçında oyunu forse eden bir takım değildik. Bu durum eskisehir maçında değişmeli. Baskılı ve sert bir ilk 15 dk. ile bir gol bulunabilirse, bu seneki kadromuzun en iyi özelliği olan açık alanda süratli hücum yaparak skoru geliştirebiliriz.

Burası yeri değil ama foruma bi türlü giriş yapamadım o yüzden yeni üyelik açmak zorunda kaldım eski üyeliğimi nasıl alabilirim yardım edecek biri yokmu?

Burası yeri değil ama foruma bi türlü giriş yapamadım o yüzden yeni üyelik açmak zorunda kaldım eski üyeliğimi nasıl alabilirim yardım edecek biri yokmu?
Nasil yeni üyelik, 2 senelik bir üyesin.
Neyse bende giremedim, gscimbom facebook sayfasindan yardim aldim.

#LiderGalatasaray!

Chedjou kesin oynar ona gore kadro yapin. Bruma, Dzemaili ve Pandev den ikisi yedek kalacak. Dzemaili takima gec geliyor bence direk 11 baslamaz. Pandev veya Bruma yani.

~tap

Nasıl sahamızı seyircimize kapatırlar..
Bu tüpçü değil mi artık seyircisiz maçları istemiyoruz diye bas bas bağıran..
Şerefsiz satılmış herifler..

abi kaç gündür kafamdan çıkartamıyorum . ben kombine aldım 3 aydır bu maçı bekliyorum . şerefsizler ceza veriyor maça gidemiyorum . allah hepsinin belasını versin . inşallah kazanırız. bu maç kendimize güven açısından çok önemli ve kazanmamız lazım . taraftar büyük güç ama engellediler.

Selcuk ve Semih sakatmi ?

Selçuk'un sakatlığı ciddi değilmiş,milli takımla idmanlara devam ediyor.Semih aday kadrodan çıkarılmış,yarın takımımızın 3 günlük izni bitiyor.Resmi siteden Semih ile ilgili bir açıklama yaparlar herhalde.

Selçuk'un sakatlığı ciddi değilmiş,milli takımla idmanlara devam ediyor.Semih aday kadrodan çıkarılmış,yarın takımımızın 3 günlük izni bitiyor.Resmi siteden Semih ile ilgili bir açıklama yaparlar herhalde.

semih oynarsa:

----------------------Muslera--------------------
Tarik-----Semih-----------Balta---Veysel
---------Melo---Selcuk-----Dzemaili--------
-Olcan-----------Pandev-----------Sneijder

Muslera
Veysel-Chedjou-Zan-Balta
Selçuk-Melo
Olcan-Sneijder-Pandev
Burak​

Geri
Üst Alt