STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

İnceyi gördünüz mü nasıl da gönderdim.

Bu macta rotasyona sicak bakiyorum.2-3 bolgede degisiklik olabilir.

Selçuk oynamadığı takdirde çok rahat alacağımız bir maç. Dzemaili'yi geçtim Ptt'den bir oyuncuyu koysak Selçuk kadar sırıtmaz diye düşünüyorum.

images

Reis'ten gol bekliyoruz.

Pandev gol atacak sanki gibi bir his var icimde. Adam geldiginden beri antrenman maclarinda dokturuyormus. Bugun de bir ara U21'le maci gosterdiler, tam o sirada Melo'ya muthis bir asist yapti gol oldu.

Vala iyi oyun filan istemiyorum 1-0 olsun bizim olsun her maç final bizim için parola bu..

pandev necati ateş arif erdem karışımı bi topçu çok ümitliyim

Pandev ve Dzemaili kesinlikle süre almalı ve Sneijder fazla yorulmamalıdır.

Inşallah kazanırız. Bu arada ezik tüpcü, bügün izlanda hezimetini unutturmak için Melo cezayı basar. Yazıklar olsun. ayı Volkan, Melo nun sırtına zıplar, maçtan sonra ne laflar söyler, göstermelik bi cezayla geçistirdiler. Azize çıkar, Melo ya laf atar, terk etsin bu ülkeyi der, provoke eder,ona ceza yok, ama Melo ya var. Yazıklar olsun.
Bu maç çok önemli, inşallah kazanırız. Bu sene yine rakipleri,fenerasyonu, ve hakemleri yenmemiz lazım.

Avustralya'yla bunun ne alakasi var? Mac yorgunlugunun ustune 5000 km ucan adam daha da yorulur diyorum. Bunun 2 sene once nereye gidip gitmediginle ne alakasi var ya? Ne sacma bir mantik bu? Ayrica 3 saat fark da az bile olsa gene de yorgun donen adamin uykusunu etkiler. Ben LA-NY arasi ucunca gece uyuyamam mesela, ertesi gun yorgun olurum o yuzden.

Saçma degil çünkü Avustralya genelde en az 15 saat filan sürüyor, oyuncular jetlagden rahatsiz olabilirler o zaman, ama 3 saat ne ki.

Tezkere aldığım gün maçımız var.
O gün çifte mutluluk olur inşallah.:celebrate008:

Bakalim nasil bir kadro ile baslayacagiz.. Soyle 3-0 falan kazanmamiz lazim.

bruma-burak-pandev
---------wesley-------
---xhe-------veysel---
olcan-balta-zan-tarık
--------muslera-------

Çeptalk

Geri
Üst Alt