STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Veysel libero olcan bek balta stoper ve 1 senedir top oynamayan zan stoper ise emin ol halı sahada kazanamaz o takım

veysel sağ bek balta sol bek selçuk orta saha oynayınca ne olacak bekleyip görelim benim yazdığım %100 hücumcu kadronun çıkmayacağı kesin zaten de çıkan kadrolar ne hücum edebiliyor ne savunabiliyor

Çeptalk

İdeal kadro bana göre bu maç için:

-------------Muslera------------
Veysel---Ched---Semih--Hakan
--------Melo-----Yekta------------
Olcan------Pandev-----Bruma/Sneijder
---------------Burak-----------------

Seyircisiz di demi :38573:

Premier Ligi izleriz biraz heyecanimizi ordan aliriz ozaman..

lütfi arıboğan
adnan nas
özkan olcay tff binasına gitmişler bakalım ne olacak

tüpcünün amacı belli

bu haftadan sonra 4 maclık bir ceza ve fener macında melo olmayacak

bunu planlıyolar

ahlaksızlar düzenbazlar

Kadro kurmak kolay değil. Semih sakattı, umarım oyar, ama oynayamazsa Hakan oynar yerine. Melo ceza alırsa Dzemaili oynar yerine. Tarık sağ veya sol bekte oynayabilir form durumlarına göre. Bruma ve Pandev arasında hangisi daha iyiyse o oynar. Kadro aşağıdaki gibi olabilir, Prandelli 4-3-3'e falan dönmeye kalkarsa ne olur bilmem..

------------------------------------------ Muslera ----------------------------------------
Veysel/Tarık ----------- Chedjou ------------ Semih/Hakan ---- Tarık/Hakan
------------------------------- Selçuk ------------ Melo/Dzemaili -------------------
---------- Olcan -------------------- Sneijder ------------------ Bruma/Pandev ---
------------------------------------------ Burak --------------------------------------------

Baskan takimi toplamis sabah, 4. yildiz in icine girmis oyuncularimiz ve poz vermisler, basina aciklamalarda bulunmus.

eskişehir tarafına biletleri nerde satıyolar acaba
aslında bizim taraftarlar alsa iyi olur :D

Muslera
Veysel Chedjou Hakan Tarık
Melo Selçuk Dzemaili
Olcan Burak Sneijder

Kadro bu olur muhtemelen

tapatalk

bir yandan hoca Cl'yi düşünerek rotasyon yapabilir diyorum, diğer yandan yeni oyuncularımızın en kısa sürede adapte olması için takımla oynaması gerekir diyorum ama yabancı sınırı yüzünden işin içinden çıkamıyorum

Muslera
Veysel Chedjou Hakan Tarık
Melo Selçuk Dzemaili
Olcan Burak Sneijder

Kadro bu olur muhtemelen

tapatalk

Bence de en olası kadro bu ama Tarık takımla 2 gün falan çalıştı, onun direkt ilk 11 başlatılmasını da istemiyorum pek. Bakalım hocanın tercihi ne olacak.

Geri
Üst Alt