STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Şu maçı farklı skorla alalım başka bir şey istemiyorum.

Bu maçı fln izleyecek garipler var hala.

İzlemeyin şu senaryolu ligi artık.

Yapma kardeşim, Galatasaray, taraftarı, başarıları sayesinde Galatasaray değil mi zaten?
Her ne kadar bu lig için fazla şerefli olsak bile her daim Galatasaray'ın yanında olmalı ve takımı yalnız bırakmayacağımızı göstermeliyiz.

---------------------------------------------------Muslera------------------------------------------------
Veysel---------------------------Chedjou-------------------Hakan-------------------------Tarık-
------------------------------------Selçuk-----------------------Dzemaili----------------------------
---Olcan------------------------------------------Sneijder----------------------------------Bruma--
-----------------------------------------------------Burak-------------------------------------------------
bu 11 olabilir.

5f1af10007-12881.png

Yedekler:
Sinan
Gökhan
Telles
Yekta
Yasin
Pandev
Umut

Şimdi Selçuk'tan kaptan olup olmayacağı ortaya çıkacak.Bu ortamda Selçuk'a çok büyük görev düşüyor.Pandev ve Dzemaili yeni katıldılar takıma.Olayın ne boyutta olduğunun farkında değillerdir.Selçuk'un ve Sneijder'in takımı bir kenara çekip konuşma yapması lazım.Cumartesi günü sahada basılmadık yer bırakmamamız lazım.Ben sadece galibiyet değil, Eskişehir'e gol şov bekliyorum.Bu günlerde buna çok ihtiyacımız var.

Burak
Pandev
Sneijder
Selcuk
Yekta
Dzemaili
Tarik
Hakan
Chedjou
Veysel
Muslera

Bu kadroyu bekliyorum, Yektanin yerine Olcan i gormeyi isterim tabiki.

Melo nun cezasından dolayı Dzemaili nin, Semih in sakatligindan dolayı Tarik in ilk 11 baslayacagini düşünüyorum.

pandevsiz kadrolar bos kadrolar

1 haftadır takımla calısıyor goller atıyor

idman performansının iyi oldugu söyleniyor

pandev oynar

Yabancılar Muslera, Ched, Dze, Şıno, Pandev olsun yeter.

Muslera
Veysel
Semih
Chedj
Tarik/Balta
Olcan
Selcuk
Dzmeaili
Pandev
Sneijder
Hral

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

herkes burağı yazmış kadrolara yine,burak oynıcaksa niye forvet alınmadı o zaman?
Muslera
furkan semih zan tarık
bruma dze sneijder emreç olcan
pandev

Son düzenleme:
4-0, 5-0'lık bir galibiyet çok büyük bir moral ve hava getirir camiaya.

Hele bir de Anderlecht'i yenersek iyice kenetleniriz.

Bolca gol atın, her golden sonra da pitbull sevinci yapın, kudursunlar.

Burak 2 tane yapıştırır

tapatalk

ahah aynen

her gol atan pitbull sevinci yapsın

kudursunlar

BURAK YILMAZ'a güveniyorum, böyle maclarda hep iyi oynar ve gol atar.

Çıkın ezin şunları karşısınıza kim çıkarsa ezin gömün sahaya bu şerefsizlere verin cevaplarını. Sözüm Burak ve Selçuk'a kaldırın artık o totolarınızı adam gibi savaşın!

Geri
Üst Alt