STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Siz Chedjoyu begenseniz de ben fazla begenmiyorum. Gömülü oyunda iyi görünüyor. Çok kolay çalim yiyor. Benim için vazgeçilmez degil.

Beyler konudisi ama acil önemli Facebooka girebiliyor musunuz simdi ben giremiyorum acaba sorun benden mi kaynakli.

Muslera
Veysel-Hakan-Chedjou-Tarık
Furkan(yekta)-Selçuk
Pandev-Sneijder-Bruma
Burak

11 böyle olmalı bence eskişehirin bekleri çok ama çok kötü genç bir oyuncu berkay ve ergün teber kanatlardan bruma ve pandev iyi iş yapabilir
Orta sahaları mücadeleci lawal ve hürriyet fiziksel mücadelede sıkıntı yaşarız ama tekniğimizle çok öndeyiz
Defansta akaminko ve diego yok . Akaminkonun olmaması çok büyük avantaj bizim için
Eskişehir kötü top oynuyor böyle yakalamışken fark yapmalıyız ki anlasınlar önümüze kesemeleyeceklerini fenerasyon

Kadroda daha iyi stoper yok renkdsh

Böyle geride gömülü oynuyorsan ki Bursa maçinda izledik. Orada Hakan Baltada oynar diye düşünüyorum. Benim için ligde orta saha ve forvet daha önemli. Bu maçta Chedjou oynayabilir. Melo cezali. Dzemali tam hazir degil bildigim. Ben ilerde Dzemali Melo 2 lisinin oynamasini istiyorum. Öbür oyuncularda Muslera, Sneijder, Pandev olur. Bruma yanda silahin olur. Orta Sahanin dinamik olmasi lazim. Melo alan savunmasi yapiyor. Selçuk dripling bile yapmiyor. Orta sahaya hakim olamiyoruz. Dzemali Melo Sneijder 3 lüsünün iyi olacagini düşünüyorum. Birde önde Pandev gibi tecrübe olursa kontrolü kaybetmeyiz. Tabi bu benim fikrim.

Bu maç Melo için oynanacak.O kadar. Hala sahada ruhsuz ruhsuz dolaşan olursa onlar bu formayı haketmiyor demektir

Umarım Xhemaili vr Pandev oynarlar...yeni Aslanları görelim :)

* LG G2 Tapatalk *

Kadrom
Muslera
Veysel-Chedjou-Hakan-Tarık
Selçuk-Dzemaili-Olcan
Sneijder
Burak-Pandev​

Melo yerine Dzemaili oynar, Pandev yedek kalir

bence fazla degisikliye gitmeyecegiz

Şikecinin yandaşını ezmeden gelmeyin ve ligin ilk iki haftasında yıllardır zorlandığımız Bursa ve Eskişehir galibiyetleriyle girmek çok güzel olacak.

__________Mus
Veysel Ched Hakan Tarík
___Xhemaili Selcuk*
Pandev Sneijder Olcan
________Burak

*Furkan/Emre/Yekta/??

Bruma ikinci yarı rakip yorulunca girer.

An itibari ile Arena.

puruhu9a.jpg

Eses seyircisi niye alınıyor

Tapatalk

Geri
Üst Alt