STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Takım Melo'dan ibaret bunu çok feci bir şekilde bugün anladık.

neyse 1 puan iyidir. Ben yeniliriz diye dusunuyodum mactan once. haftaya deplasmandayiz. Yeniliriz

Ligin daha ikinci haftasından Bruma'yı harcadınız, Sneijder'i harcadınız, ilk maçınadn Dzemaili adam değil zaten. Burak, Selçuk'u aylardır gömüyorsunuz. Prandelli de korkak oldu, hoca filan değil demeye ramak kaldı.

Bi bitin artık.

benim üyeliğimi iptal edin ya,bi rezil sezonu daha kaldıramam.

Takım çok kötü oynadı ama TFF' de istediğini aldı 2 puanımızı çalarak.

Oyuncu değişiklikleri faciaydı.

Bu takıma çok kaliteli Drogba tarzında bir adam alınmalıydı.

Beceriksiz herifler. Anderlecht bize 2-3 tane sallar, bizde bir tarafimiza baka baka biteriz böyle.. Kendi evimizde tarihin en dandik Eskisehir savunmasina gol bile atamiyoruz, ulan bu rakibi yenememek ihanettir.

Allah'a havale ediyorum sizi.. Hocanin 3'lü orta saha takintisi da bizi 3 puandan etti, bukadar defansif futbola ragmen tonla pozisyon verdik.

Kendi evinde kafadan 3 puan yazacagin macta berabere kalirsan sezon baslamadan bitersin. Fener 2-3 deplasman galibiyeti alip giderse al sana bitti sezon, yine gecen yil oldugu gibi aglama duvarina döner buralar.

Hic bir sey degismememis, gecen yilin devami, bu takim bu hale geterilere yaziklar olsun. Eger böyle devam edersek kesinlikle Sampiyon olmaycagiz...

bu takım 180 dakka oynasa yıne go atamaz.çift forvet ve kanat futbolu sart.orta yapamayan veyselle mı yoksa sadece yan top oynayan orta saha ıle mı gol atacakmışız.helal olsun chedjou ve muslera dıyorum.

Prandelli ile olmaz.. Kendi evinde bu kadar defansif çıkıyorsan yapamazsın Türkiye' de adamların 3-4 tane ikinci ligden gelmiş oyuncusu var.. İşimiz çok zor..

Geri
Üst Alt