STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

bu takım ilk 3 e giremez...resmen midem bulandı bu takımdan..burak ve selçuk aldığınız paralar zehir zıkkım olsun..hainler...

Maçı kazandiracak tek şey taraftardi. Ama bu annesiz federasyon olduğu sürece bize böyle günler çok yasatacaklar bu sene. Ceza sahası çevresinde faul bile verilmiyor artık pislik her yerde.

4h6pw2.png

Bir gol lan, bir gol.

Demek ki neymis yıldız maketinin icine topculari koyup ellerine kagit verip bunlari oku demekle olmuyormus. Hedef kucultup djemali pandev gibi oyunculari alirsan boyle sonuçlara katlanacaksin

Xhemaili'nin ne yapmasını bekliyordunuz ki? ilk maçına göre iyiydi akıllı bir oyuncu olduğu belli ve bence Melo ile iyi bir ikili olurlar.

Tarık da iyi işler yaptı ilk maçına rağmen zamanla daha da iyi olur diye düşünüyorum.

Sneijder çok etkisizdi, Bruma keza beklentimizin altındaydı, Burak'ın bu takımada işi yok her şeyi berbat ediyor. Chedjou ve Semih bu takımın değişmez ikili olmuş.

Burak yerine Pandev'i monte etmeli.

Prandelli bence başarılı olur, kötü bir hoca değil.

Bu Olcan'a ne olmuş böyle anlamış değilim bir an önce toparlanmalı.

Dibe vurana kadar burak-selçuk tayfasıyla devam etsin aman oynatmamazlık etmesin...

bu takım 180 dakka oynasa yıne go atamaz.çift forvet ve kanat futbolu sart.orta yapamayan veyselle mı yoksa sadece yan top oynayan orta saha ıle mı gol atacakmışız.helal olsun chedjou ve muslera dıyorum.
Haklısın... Çift forvet içinde schneider in oynaması şart.. 100 defa yazdım schneider büyük topçu lakin bizde OY NA MAZ...

Simdi mi uyandi forum? Hazirlik döneminden beri vasat ve bi halt oynamayan takim vardi zaten. Üstüne gittikce sacmalayan bir Prandelli eklendi. Bruma yi, Sneijder'i cikar, Umut gibi yeteneksizleri oynat, pas veremeyen Veysel'i oynat.

Ilk maci, elestirmek dogru olmaz deniyor ama bu Dzemaili ilk macinda ne kadar yeteneksiz oldugunu göstermis oldu. Olumlu bir sinyal yok.

Takim ne oynadigini bilmiyor. Biraz Arsenal maclarini seyretsinler de oyunu nasil rakip ceza alanina yikariz ögrenirler belki.

Geri
Üst Alt