STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Bu kekoları zengin ettiniz. Dayadınız 10 senelik sözleşmeleri. Dakika 88 olunca bile acele etmeyen, hızlı oynamayan, topu ayağının ucuyla dürterek kendi sahasında pas yapan bir takım olduk. Bir de taraftar olmayınca iyice yüzsüz yüzsüz bitse de gitsek havasında oynadılar.

Bruma en ufak gelisim gostermiyor. Nasil vurmaz orda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eskişehirin defans dörtlüsünün dördününde ismini ilk defa duydum ve biz bu takıma gol atamadık.Bayrakları kaldırın sandığa...
Ayrıca bu kadar kötü bir ligde olamaz işkence gibi maçlar resmen

Siz kendinizi kandırın.

Demirören ve hükümetin ne mal olduğunu biliyoruz ama bu ünal aysalın hatalarını örtmez.

Bugün küfür ettiğin selçuk ve burak bu paraları alıyorsa ünal aysalın suçudur bu.

Selçuk ve Burak bu paraları yabancı kontenjanı olduğu için alıyor ama o yabancı kontenjanını da hükümet demoklesin kılıcı gibi kafamızda tutuyor

Tesadüf; Necati 'yi Antalyaspor 'dan aldığımız hafta maçımız Antalyaspor ileydi. O maç da 0-0 berabere bitmişti.

Tarık 'ı aldığımız hafta oynadığımız Eskişehirspor maçı da aynı netice ile bitti.

Kazanacak az sayıda pozisyonumuz olduysa da Muslera 'nın kurtardığı top da çok oldu. Arıza şimdilik büyük görünüyor, inşallah taraftar gücüyle toparlarız.

Not: Anderlecht maçını kazanma şansımızı da çok çok düşük görüyorum. Zira takım düşük.

Selçuk, Burak, Yekta, Umut, Olcan, Veysel vs... yabancı kontenjanına dua etsinler... Halı saha maçına çağırmam bu adamları yemin ediyorum. Bu nasıl rezil bir futboldur arkadaş? Siyasi destekli fenerasyon ile bilumum devlet kurumları ile üzerinize oynuyorlar, taraftarınıza keyfi ceza kesiyorlar, takım arkadaşınıza keyfi ceza kesiyorlar da siz bi hırslanamıyorsunuz... Bu kadar ruhsuz futbolu geçen sene oynamıyorduk bu nedir ya? Hiç mi onur gurur yok sizde?

Prandelli de bu kafayla giderse ocak ayını zor görür. Sneijder'i çıkarıp Umut'u almak nedir? Pandev gibi adamı son 15 dakika sokmak nedir? Yekta nedir?

Edit: Tarık bu sene ki en iyi transferimiz gibi duruyor. Umarım o da bozulmaz.

Arkadaş çileden çıktım ya yeminle 3 dk uzatma veriyorsun 2 dksını fauldür sarı karttır kendin yiyorsun. Pandeve verilmesi gereken faulü vermiyorsun eskişehir için en alakasız faulleri çaldın. Takımın suçu yok mu tabiki var. Sneijder selçuk yokları oynadı zaten . Yekta denilen zat' a etmediğim küfür kalmadı sabriyi kovdun al sana yeni versiyonu orta saha olanından. Kontra atağa çıkıyorsun geri oynuyorsun adı üstünde kontra atak hızla çıkmıssın niye yavaşlatıyorsun. Anlam veremedim gerçekten.

Tarığa giden paraya da ayrı acıdım cidden faydası olmayacak gibi umarım ben yanılırım da istenen etkiyi yaratır.

Simdi mi uyandi forum? Hazirlik döneminden beri vasat ve bi halt oynamayan takim vardi zaten. Üstüne gittikce sacmalayan bir Prandelli eklendi. Bruma yi, Sneijder'i cikar, Umut gibi yeteneksizleri oynat, pas veremeyen Veysel'i oynat.

Ilk maci, elestirmek dogru olmaz deniyor ama bu Dzemaili ilk macinda ne kadar yeteneksiz oldugunu göstermis oldu. Olumlu bir sinyal yok.

Takim ne oynadigini bilmiyor. Biraz Arsenal maclarini seyretsinler de oyunu nasil rakip ceza alanina yikariz ögrenirler belki.

Hazırlık kampı diye birşey mi yaptık ki?

Beceriksiz yönetim maç bile ayarlayamadı.

Ta belçikaya 3. lig takımının ayağına maça gittik.

Mancinin oğlu orda diye Honved denen çapsız takımla maç yaptık.

Soma olmasaydı Atletico madrid maçı da olmayacaktı.

Prandelli de bu saçmalığı görüp 2. kampı iptal etti zaten.

Takım biraz hareketli oynasa pozisyonlar buluyoruz.
Bir de uyum sorunu var hala.

Şu maç geçen seneki Antalya ve Rize maçlarını anımsattı.

Yarım pozisyonla maç bitirdik, müthiş...

Geri
Üst Alt