STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Mancini= Evimizde galibiyet deplasmanda beraberlik,maglubiyet

Prandelli= Evimizde beraberlik,mağlubiyet deplasmanda galibiyet

olacak gibi geliyor bana İtalyan farki dedikleri bu olsa gerek :(

geçen sene sneijder sırtladı son haftalarda da 2. olduk
drogba gibi devin yerini dolduramadık
100bin euro etmeyecek adamlara milyon eurolar verdik
rakipler dalga geçiyo da haklılar kek kalıbının içine girdiniz ilk maçta patladınız

Ya şu yeni gelen hocayı eleştirmekten nefret ediyorum ama abi takımda hiç olumlu hava yok değişen hiç birşey yok sorun nedir

hayatimda boyle gamsiz ruhsuz isteksiz takim gormedim.adamlar beraberlige razi gibi oynadilar.Adam gibi bir pozisyon şut olmadi.les gibi oynuyoruz 3 orta saha nedir r.madridlemi oynuyoruz kanatlar sifir burak forvette yok gibi boyle gidersek sikeciler 10 puan farkla sampiyon olur 2. de kargalar olur.

Ümidim yoktu bu maçtan zaten seyirci olayi çok ciddi etkiliyor büyükleri umarim anderlet maci farklı olur

Aynen Prandelli ile olmaz diyenlere katılıyorum...

Yemiyor abi italyan anlayışı yemiyor.. mancinidede yemedi..

Sen hala gidiyor İtalyan la anlaşıosun...

Aldığın Adamlara bak.
İhtiyacın hiç olmayan yere dzemali yolunda gidemiyor. Tatil yapmaya gelmiş.
Forvete son vurgununu yapan Pandev...

Ünal Aysal Hoca ve transfer seçimleri ile 2 yıldır sınıfta kalmısdır.

Prandelli ye gelince...
Takım ne çalısıyor idmanlarda çok merak ediyorum...

Hadi takıma birşey kattıgın yok sahada sistem namına birşey yok onu anladım. Bari tercihlerin iyi olsun..

1.si Kardeşim Selcuk Burak Sneijder milli takımlarından yorgun gelen adamlar hafta içi Şampiyonlar ligi maçın var.Rotasyonu şimdi yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın ?
Dzemali 11 de başlayabiliyorda Pandev niye yok. Asıl ihtiyaç ileride Top tutucak adam Pandevle Başla.

2.si Burak Sahada yürüyor Dzemali ayaklarını zor taşıyor . Sen rakip kaleye gidemiosun. Tek yapabileceğin bireysel ayaklarla gol atmak.
en gidip Sneijder brumayı çıkarıyorsun.. Ne kadar kötü olurlarsa olsunlar. Başka gol atacak adamın yok risk alacaksın o saatten sonra çıkar Dzemaliyi Sok Pandevi..
Sneijderi niye çıkarıyorsun. Sahada herkes dökülüyo o mu battı gözüne..

Pandev le gitmez. Lig sonunu görürse iyi..

işin kötü tarafı bu sene bu takım 2. de olamaz.
FB kendi bacağına sıkmazsa BJK ile şampiyonluğa oynar...

Şu takıma Mustafa Denizkliyi getirsen şu kadroya rağmen vura vur götürürdü bu takımı .

ilk 11 oyaş ortalaman 30 bide üstüne italyan bekle koşma 1 tane atarsan atarsın zihniyeti Daha çooook saç baş yolarız biz...

dk 90+ oynniyor selcuk efendi yerde yatiyor 1,5 dk yi selcuk yiyor,yanimda olsa o an onun kemiklerini kirip eline verirdim

Ya oyuncular kötüde Prandelli harbi kötü yani umut vermiyor ağır saçmalıyor adam olay ortada.

Bu oyunla şampionluğun ş'sini ağzımıza almamalıyız.
40 fırın ekmek yememiz gerekir

Burak ve Selçuk denen kankileri Anderlecht maçında görmek istemiyorum...

İSTATİSLİK | Topa sahip olma: %71-%29İsabetli pas: %89-%74Toplam şut: 12-7İsabetli şut: 2-3

Bu istatistik herşeyi açıklıyor.

Boş boş top dolaştırıyoruz. Üretkenlik yok. Çözülecek gibi de değil.

Keşke yerli bir hoca bulsaydık yabancılar turk ligini sökene kadar atı alan üsküdarı geçiyor

İtalyan teknik direktörler yerine başka ülke teknik direktörlerini tercih edelim. Prandelli'ye de sezon sonu yol verilir.

Şu maçta Melo olsa 1-0, Melo+taraftar olsa 2-0 biterdi.. TFF amacına ulaştı maalesef.. Çünkü takımın ruhu Melo ve taraftar 1 senedir.

Özkan Olcay: Galatasaray'ın bu isteksiz, keyifsiz oyununu sorumlulardan soracağız.

Özkan Olcay: Bu akşam seyrettiğim Galatasaray'dan ve futboldan zevk almadım. Sorumlusu teknik ekiptir.

Geri
Üst Alt