STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

her puan kaybında bunu paylaşacam rezil herifler

attachment.php

Ekli dosyalar

• 88991.webp
    88991.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 250
allah aşkina biri bana burakin 75dk boyunca ne yaptiğini anlatabilir mi.

Geçen yıldan beri ısrarla savunduğum Selçuk İnan, gözümde bitmiştir. Burak Yılmaz aynı şekilde.

Burak Yılmaz yerine örnek veriyorum Berk İsmail Ünsal kadroda tutulup ilk 11 oynatılsa, ADIM GİBİ EMİNİM bu heriften kötü olamazdı.

Anlamıyorum ya nasıl bir teknik direktör Eskişehirin o sol kanadına rağmen kanat oyuncusu almayıpta çıkarır bana bunu açıklayın sonra takımın olumsuz yönlerini değerlendirelim.

Insallah daha iyi oynamaya basarariz, ikinci yariyi izledim ve pek begenmedim, umarim Prandelli cözer bu etkisiz oyunu. En azindan kaybetmedik, EsEs ile berabere kalmayi cok seviyoruz. Gelecek hafta Balikesiri yenip galibiyet serisi baslasin.

Bundan sonra Veysel yeteneksizi oynamasin. Direk Tarik gercek mevkisinde oynasin, daha faydali olur. Sol bek Hakan idare eder. Cl'de Telles oynar. Cidden insan sasiriyor, Veysel gibi adamlar nasil profesyonel futbolcu oluyor inanilir gibi degil. Nerde arkadas altyapi? Yok tabi, ama siz hala sinirlama sacmaligina devam edin.

futbolcular da acayip.dzemalli ve bruma vurmaları gereken yerde pas veriyo.rakip oyuncusu gibi engel oldular gollere.

Tarik ilk macina gore 10 numara oynadi herif assitlik paslar bizim kanatlar forvetler kazma o ayri.

20 milyon GS'li Akp'ye oy verdi demese stadı elimizden çatır çatır alırdı adamlar.

Boşuna debelenmeyin akıntıya karşı yüzüyoruz işte. Siyasi dengeler müthiş derecede aleyhimize

Lehimize olan bir şey söyle dostum... Ben göremiyorum.

Selçuk-Burak oynamasın, 4-4-2 ile kanat oyuncularıyla maça başlansın kendi evinde 17 maçta galibiyet alırsın çok mu zor bu lan.

Şu maçta Melo olsa 1-0, Melo+taraftar olsa 2-0 biterdi.. TFF amacına ulaştı maalesef.. Çünkü takımın ruhu Melo ve taraftar 1 senedir.

kadrodaki diğer 25 adama gerek yok o vakit..taraftar ve melo çıksın şampiyon oluruz..nasıl bi mantık bu ya..melo sanki süpermen gelip sistemi ve takımın çehresini tamamen mi değiştirecek..tkım berbat kabullenin..ona buna saldırmadan önce biraz kendimize bakalım...

İkinci yarı 2-3 iyi pozisyon bulduk, atamadık. Böyle devam eder mi bilmem ama zor yiyip zor atarız bu gidişle.

Geri
Üst Alt