STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Prandelli'ye yuklenmenin ne faydasi var? Biz hepimiz biliyoruz burdaki malzeme budur. Burdaki kurallar Budur. Biliyoruz ki yabanci kurali olmasa Semih Olcan kalir gerisi gider. Biliyoruz... o zaman prandelli'ye yuklenmenin faydasi yok. Adam Italya milli takimini calistirmis bir hoca. Isini bilir.. ama ne kadar vurdumduymaz ve beceriksiz bir kadronun basinda oldugunu daha farketmedi.. cunku inanamaz.. 3/4 mac bekleyin yavas yavas gorecek ama simdilik boyle.. veysel mi? yekta mi? allahim yardim et.

Rezil oynadık, öylede bekliyordum zaten.

4. yıldızı takacağız gibi saçma müsamereler yapıp, söz vermelerle olmuyor bu işler.

Bu arada hakem 3 dakikalık uzatmanın 2 dakikasını yedi.

GT-I9300 Tapatalk

Ya bu Veysele nasıl katlanıyor adam anlamıyorum çok mu zor arkadaş Tarık'ı koy bari sağ beke solda Hakan oynasın Dzemaili yerine Olcan veya Pandev olsa şu maçta hücum olarak daha etkili ol bari. Amaç ne yani evimizde oynuyoruz çok sinirliyim ya ligin başı üç puan alman lazım şampiyonlar ligi maçları başlasın takım tamamen çöker heralde.

Takım geçen seneden kötü

Geçen sene bi önceki seneden kötüydü

Necolu Elmanderli seneleri aratıyorlar

Bruma ne olursa olsun oyundan alinmamali arkadas. Tempo yapabilecek, kreatif olabilecek tek adam. + Sneijder tabi

Tümör olan biri varsa o da Demirören ve onu oraya getirenler.

Bizi yerli futbolculara mahkum ediyorlar resmen elimize kelepçe taktılar

Olabilir ama o kadar bos transfer yerine Hakan ç ve Emre Can transfer edilse bukadar sorun yasamazdik. Brumaya gelince 12 veren, teles e 7 veren yönetim. Yerli yildizlara vermek yerine bu iki hali saha oyuncusuna kulübün anahtarini teslim ediyor.

MS | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor

Topa sahip olma: %71-%29
İsabetli pas: %89-%74
Toplam şut: 12-7
İsabetli şut: 2-3

Kuran çarpsın şu haliyle necati hepsini top die oynar kafayı yiycem arkadaş

Bu takimda maç degistiren oyuncu yok.

Drogba gibi adama ihtiyacimiz var, ama bizim yönetim herseyi son dakikaya birakarak, Napolinin yedeklerini aldi.

Geri
Üst Alt