STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Bu arada Veysel kadar gereksiz bir oyuncu yok kadromuzda. Çok ağır. Pas atarken düşüp yuvarlanacak hissi uyandırıyor. İleri çıktığında topu iyi kullanamıyor ve geri dönmede de ciddi sıkıntı yaşıyor. Bence bekler Tarık ile Telles olmalı.

Birkac haftaya kadar bu takim isleyince gorecegim yorumlari. Yahu biraz sabir, kotu oynamadik, tempomuz dusuk. Biraz daha zamana ihtiyacimiz var..

burağın yerine umut bulut ilk 11 de başlamalı !!!

Bu ligde önde basilir. GS beklemez. hücum eder. ŞL inde bunu yap bişey demem ama ligde bu oyun tarzi uygun degil. Önde pres yapip hataya zorlayacaksin. Anadolu takimi gibi kontraatak kovalamamali bu takim. Real madridle oynamiyoruz. Her gelen ayni şeyi yapiyor.

Prandelli : Galatasaray gibi bir takımın taktiksel olarak daha organize olması gerekiyor" sözleriyle yorumladı.

Bu hocanin isi degilmi zaten, ne konusuyon hoca cildirtma bizi

bu hafta ici olanlardan dolayi baya bir hirsli takim bekliyordum, tam tersi cikti ruhsuz oynayan bir takim vardi bügün sahada 1puana sevinmek gerekli

fiziksel bir sıkıntımız olduğu kesin..çok koşar basarsak tükenecek gibiyiz..değişiklikler ve diziliş sonuç iyi olmayınca hep eleştirilecektir..
hırs koymadan zor kazanırız bu tür maçları sneijder hariç extra adamımız yok..
sistem oturtmak öyle bi iki maçta olmaz..
çirkeflikle mücadele ile yada şansa kazanmamız gerekirdi bu maçı ama
tüpçü tff melo ve seyirsiciz yaparak o şansı vermedi
+ hakem bütün şerefliliği yaptı..bazı maçları küçük detaylar belirler..
anderleti yeneriz sıkıntı yapmayın..

fiziksel bir sıkıntımız olduğu kesin..çok koşar basarsak tükenecek gibiyiz..değişiklikler ve diziliş sonuç iyi olmayınca hep eleştirilecektir..
hırs koymadan zor kazanırız bu tür maçları sneijder hariç extra adamımız yok..
sistem oturtmak öyle bi iki maçta olmaz..
çirkeflikle mücadele ile yada şansa kazanmamız gerekirdi bu maçı ama
tüpçü tff melo ve seyirsiciz yaparak o şansı vermedi
+ hakem bütün şerefliliği yaptı..bazı maçları küçük detaylar belirler..
anderleti yeneriz sıkıntı yapmayın..
Katılıyorum fizik olarak gerçekten berbatız bu gözle görülüyor.

Gecen seneki ruhsuz takimi bu sene devam ediyor

hic bir oyuncuda kendinden utanip aynaya bakmiyor, yaziklar olsun.

Selçuk-Burak benim aldıgım ürünlerden en ufak sizin paranıza giden varsa haram zıkkım olsun.

BAM diye dalga geçilen barış,ayhan,mustafa orta sahası bile selçuk,yekta,cemaili orta sahasından daha makuldü bana göre en azından bu adamların yarısı kadar para alıyorlardı

Terim-Mancini-Cesare

Selçuk ve Burak kankaların uluslarası dokunulmazlığı var kimden torpilliler acaba

Hatalar ve yanlışları belirtmek lazım tabii ki. Sonuçta kaybedilmiş bir 2 puan var ama abartmaya gerek yok.

Skor taraftarı olmamak lazım. Puan kaybederken yanlışlar, hatalar eleştirilmeli ama her şeyi kaybetmişiz, bu takımdan bir halt olmayacak gibi karamsarlığa girmeye gerek yok.

Taraftar olsa 3 atacağımız maçtı. Taraftar iç sahada en büyük kozumuz.

Tarık şu takımda oyuncağını belli etti dikkat ettimde fazla pozisyon vermedik belki elle tutulabilir en güzel şey her zaman ki sıkintımiz rakip kapandimi acamıyoruz o yüzden cardozo bir tip santrfor bizde iş yapabilirdi bence gerçekten çok üzüldüm ve o son dakika gölünün iptal olması beni yıktı ben şansa çok inanan bir adam değilim ama gerçekten bunları görünce şansımız olmadığına inanıyorum Hayır diyorum başka dicek kelime bulamıyorum.

1-2 ay sonra takım oturmuş olur ancak oda belki . Bu sene şampionluk rakiplerin puan kaybına bakar.

Geri
Üst Alt