STSL 14/15 H:20 | Galatasaray 3-1 Balıkesirspor | M.S | 16 Şubat

Burak kaybettigi topa sanki kiz arkadasini calmislar gibi pres yapiyor. kocum benim.

45 yaşındayım, şu an ağır bir hastalık geçiriyorum ve 110 KG yum.
Eminim ki şu Tarık'tan çok daha işe yarar şeyler yaparım sahada. Hiç bir şey bilmiyorsam rakibin üstüne cüssemle yürür korkuturum o bile yeter
Ama Tarık aksine rakibe şevk veriyor resmen :red:

Bu arada Bruma'ya yapılan bu hareket bir Fenerliye yapılsaydı TFF daha devre arası açıklama yapardı sanırım PFDK ya sevk edildi diye
gecmis olsun abi

1 gol yesek de maça renk gelse. Böyle rahat maç izleyince bir garip oluyor insan :D

Eminim ki şu Tarık'tan çok daha işe yarar şeyler yaparım sahada. Hiç bir şey bilmiyorsam rakibin üstüne cüssemle yürür korkuturum o bile yeter

Bu arada Bruma'ya yapılan bu hareket bir Fenerliye yapılsaydı TFF daha devre arası açıklama yapardı sanırım PFDK ya sevk edildi diye

cok buyuk gecmis olsun abi

1 Yasin,1 Bruma,3 Burak atsın 8'e tamamlayalım.

geçmiş olsun abi

gerçekten Tarık ' ı anlamak mümkün değil , hataları sonucu morali de bozuldu 2.yarı kenara çekilse iyi olur

böyle hakem olmaz olsun lan 3-0 öndeyiz ama verilmeyen 1 net penalti, 1 tartismali verilebilecek penalti ve atlanan balkes kartlari var!

77 kim bu gitsin dizilerde oynasın nasıl zıplamış puşt

Melo'nun 7.sarısı oldu bu.Fener maçından önce görüp cezalı olsa bari.

halbuki bizim burak kahrederdi gol kaçırdığı için bu hem gol atıyor, hem gülüyor.

Yasin, Burak, Wesley ve Koray öne çıkan oyuncular şu ana kadar. Olcan da az da olsa kıpırdanma var.

Bu arada geçmiş olsun Ahmet KOLKOPARAN abi. Umarım yazdığın kadar ciddi değildir hastalığın. Seni severim, üzdün beni.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt