STSL 14/15 H:20 | Galatasaray 3-1 Balıkesirspor | M.S | 16 Şubat

İlahi adalet ya işte gel dünkü BJK penaltısının aynısı ol... Hakem vermedi tabi ;)

Valla o kadar doğru bir söz ki; :005::005::005::005:

Sinan Yılmaz@sinanyyilmaz 14 Şub

Tarık Çamdal'la Amrabat aynı maaş. Yabancı kuralı yüzünden göndermek zorunda kaldığımız Amrabat bu Tarık'a omuz atsa Tarık felç geçirir

2 maçtır 4 2 3 1 akıyor sonunda doğru yolu buldular sneijderin varsa tek forvet arkası kanatlı sistemde oynamalı diye anırmadığımız kaldı

DMC Melo - MC Selçuk
Kanat ___WES____ Kanat
________Forvet

Hakiki 2 Kanat+AMC zevk verir...ıtalyanlar cikartiyorlardı 4-5 ağır merkez oyuncuları ile.

6-0 bitecek rahat olun ;)

Rıdvan bile frei pozisyonu ile Yasin pozisyonu aynı diyor

TARIK CAMDAL;; en ufak futbolcu belirtisi bile yok kendisinde, buna lisans verenin aklina tüküreyim, Balkes'in en iyisi..

Melo, Selcuk ve Bruma'nin kötü oyununu ne yapacagiz bu arada?

Lisansı bırak bunu ambalajlayıp bize kakalayan adamın alnından öpülmeli büyük ticari yeteneği varmış :D

Bu tarık kadar gereksiz ve zeka özürlü bir oyuncuyu uzun zamandır görmemiştim. Şu maçta dahi kötü oynamayı sırıtmayı beceriyor ya helal olsun! Sabri'nin bir an evvel takıma dönmesi lazım(Bunu bile dedik en sonunda :red:) yoksa tarık denen bu kepaze ile kadıköy'e falan gidersek oradan çıkamayız...

Sneijder ve Burak'ın golleri muhteşemdi :) Burak futbola acıkmış belli.

İtalyanları anmayın abi Allah aşkına. Hamza über süper hoca diyemem ama o iki İtalyan beraber bile çalıştırsa bu takımı en fazla 35 puanımız olurdu şimdi. Atacağımız gol bunun yarısı olur saçma sapan kadrolarla maça çıkardık.

tarık harbi berbat.bu kadar rezil olunur ancak..bu arada bruma da bi halt olmayacak gibi..

B9_MQW6IgAACsJL.jpg

Bu tarık kadar gereksiz bir oyuncuyu uzun zamandır görmemiştim. Şu maçta dahi kötü oynamayı sırıtmayı beceriyor ya helal olsun! Sabri'nin bir an evvel takıma dönmesi lazım(Bu bile dedik en sonunda :red:) yoksa tarık denen bu kepaze ile kadıköy'e falan gidersek oradan çıkamayız...

Sneijder ve Burak'ın golleri muhteşemdi :) Burak futbola acıkmış belli.

Bir an düşündüm de kanım dondu.Caner vs. Tarık

1:0 da ilk topa vuran koray. semih 3-4 sezondur bi samsuna deplasmanda atabildi heralde.

Geri
Üst Alt