STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

maçı sırf korktuğum için izleyemedim sivas deplasmanında kazanmak güzeldi

B-Y_KCZIQAAY0Ma.png

Rıdvan tehlikenin farkında. Hoca Olcanı sol bek oynatmasın diye uğraşıyor akıllı adam

Ya beyler geç başladım seyretmeye Melo niye oynamadı bugün

Koray' ı tek beğenmeyen ben miyimdir acaba?

Önlerinde orta saha olmadığı için bütün defans kötü oynamaya mahkum bizde. Kendi yetersizlikleri de ekstra zaten. Oraya süpürücü lazım bize Melo'nun yanına. Melo yine nimet bize ama eskisi kadar basamıyor artık.

Önlerinde orta saha olmadığı için bütün defans kötü oynamaya mahkum bizde. Kendi yetersizlikleri de ekstra zaten. Oraya süpürücü lazım bize Melo'nun yanına. Melo yine nimet bize ama eskisi kadar basamıyor artık.

Gene de Hakan oynadığı maçlarda hem Semih' ten hem de Koray' dan daha iyi sanki.

Onumuzdeki 5 lig maci istanbulda. Sadece kupa maci icin manisaya gidecegiz.

Olcanda cok iyiydi beyler
Bu leş ligde derbiler hariç her maç sol bek oynatırım olcanı. Oradan bizi dağıtacak takım yok bu leş ligde ama hücumda katkısı tartışılmaz böyle oynarsa faydalı olur, telles oynasa nolcak, sanki tellesin defansı iyi, oda kötü bide hücumuda kötü. Kadıköyde belki hakanbaltayı oynatır

Bu leş ligde derbiler hariç her maç sol bek oynatırım olcanı. Oradan bizi dağıtacak takım yok bu leş ligde ama hücumda katkısı tartışılmaz böyle oynarsa faydalı olur, telles oynasa nolcak, sanki tellesin defansı iyi, oda kötü bide hücumuda kötü. Kadıköyde belki hakanbaltayı oynatır
Solbek olcan sol kanat telles iyi isler valla...bugunku gibi

Geri
Üst Alt