STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

sivası izlemeyenler nekadar uçuk karamsar yorumlar yapıyorsa

izleyenlerde okadar mantıklı yorumlar yapıyor

sivasın defans ve ortasahası zayıf atıf cicinho mehdi ve eneramo kilit adamları

defansı çok açıklar veriyor en çok atıfa dikkat edilmeli takımı yönlendiren takımın herşeyi o.

-----------Muslera------------
Sabri---Koray--Balta---Olcan
-------Melo-----Chedjou------
Bruma-------------------Yasin
-----------Sneijder------------
--------------Burak------------

11 i çok mantıklı geliyor bana orta sahamiz dinamik olur chedin ayagi çok iyi ve iyide oyun görüşü var extra goller bulabiliriz

sivası izlemeyenler nekadar uçuk karamsar yorumlar yapıyorsa

izleyenlerde okadar mantıklı yorumlar yapıyor

sivasın defans ve ortasahası zayıf atıf cicinho mehdi ve eneramo kilit adamları

defansı çok açıklar veriyor en çok atıfa dikkat edilmeli takımı yönlendiren takımın herşeyi o.

Sivas'i iyi izledigine emin misin?

Sivas'ta bir musa sinan var, cocuk zehir zehir. Kanatta oynuyor cok tehlikeli.

Şeytanın avukatlığını yapacağım ama ben Korcan'ın yerinde olsam bu maçta hatalı gol yeyip "Bakın ben kötü bir kaleciyim,Fener'den de böyle yemiştim,şike yapmadım" dedirtirdim millete.Bir de Fener maçında panterleşirdim.Bir nevi hatamı hatayla kapatmaya çalışırdım.

Hatalı gol yesin de aziz arkasindan kan alsın. Ayrıca ben şike yapmıyorum diye göstermesine gerek yok, nasılsa bunlara her şey serbest.

Hatalı gol yesin de aziz arkasindan kan alsın. Ayrıca ben şike yapmıyorum diye göstermesine gerek yok, nasılsa bunlara her şey serbest.

Şikeli sezondan sonra sabıkalı Eneramo Fenerbahçe maçında it gibi oynayıp 1 gol 1 asist yapmıştı kendini aklamak için.Ondan yola çıkarak bunu yazdım.

Kazanırsak sampiyonluk yolunda en onemli virajlardan birini almis oluruz. Diğer önemli maclar derbiler zaten bu seviyede

sivas takiminin son 2 macini izleme gafletinde bulundum

atıf ve mehdi gayet formda elemanlar

ins sabri döner,yoksa atıf tarıkı follos eder felc oluruz o taraftan,melo da yoksa iyice direncsiz rezil bi ekip sahada olur

umutu da oynatırsa aman neyse ...
Güzel tespit. Sabri lazım sabri.

Muslera
Sabri chedjou koray olcan
Bruma melo selcuk Yasin
Sneijder
Burak

burhan mi nedir o cezali.
sabride kesinlikle dönmeli bu macda takima. su kel kafa mi , ismi aklima gelmiyor simdi, tariki darma dagan eder.

Atıf.

Bu arada Oraya bir 3 puan yazalım mümkünse. Bu hafta Deplasmanda Sivas'ın, Eskişehir'in, Kaç haftadır Kazanamayan Akhisar'ın boşuna mı kazandığını düşünüyorsunuz.

Atıf.

Bu arada Oraya bir 3 puan yazalım mümkünse. Bu hafta Deplasmanda Sivas'ın, Eskişehir'in, Kaç haftadır Kazanamayan Akhisar'ın boşuna mı kazandığını düşünüyorsunuz.

akhisari anlarimda ama sivas ciddiden iyi oynuyor kac haftadir. sergen geldiginden beri takip ediyorum maclarini.
ama sergenden dolayi degil daha cok idaadan dolayi :D

Geri
Üst Alt