STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

akhisari anlarimda ama sivas ciddiden iyi oynuyor kac haftadir. sergen geldiginden beri takip ediyorum maclarini.
ama sergenden dolayi degil daha cok idaadan dolayi :D

Yok be abi. Sivası kupa da oynadıkları antep maçından beri izlerim. Arkası çok boş sivasın. Arkaya atılan her top pozisyon olur. Bizim 2 maçta 9 gol attığımız takım bu hafta Sivas'a bulduğu pozisyonları atsaydı o maç çok farklı olurdu. Bugün Eskişehir maçı da aynı düzendi abi. Çok basit bugün Elche Eibarı deplasmanda götürdü. Neden acaba ? Hep aynı düzen. İtalyaya bak, Napolinin kaybettiği hafta, roma berabere kalıyor. Aynı hafta Juve dipte de ki rakibiyle berabere bitiriyor. Rastlantı mı bunlar ? Şuan 5 ligin puan durumları hemen hemen birbirinin kopyası. İngiltere - İtalya - Almanya - ispanya - Türkiye. Puanlamaya dikkatli bak. İngiltere de Chelsea dışında tabi. O da bir zahmet dışarı da kalsın Abramovic sağ olsun. saydığım liglere iyi bak abi. ilk 3 ve sonra ki 3 birbirlerini takip ediyorlar.

İddaa oynuyorsan bendensin. Toto iddaa uğraşırım bu işlerle. Sana tavsiyem, Önümüzdeki hafta sonraki hafta 4 büyüklerle kim oynuyacaksa onlara çekinmeden 1 ya da 0 deneyebilirsin. Mesela bu hafta Erciyes - Konya var. 0 denenebilir. gelecektir de. çünkü önümüzdeki hafta Erciyes Galatasaraya geliyor. Konya Fenerbahçeye. Bunlar saçma gelebilir sana ama durum bu abi. Ve bunlar geliyor da. Çok nadir gelmediği haftalar. Çoğu kişi de bunu bilir. Bugün Eibar - Elche maçında Elcheye verenler bu yüzden verdiler.

Yok be abi. Sivası kupa da oynadıkları antep maçından beri izlerim. Arkası çok boş sivasın. Arkaya atılan her top pozisyon olur. Bizim 2 maçta 9 gol attığımız takım bu hafta Sivas'a bulduğu pozisyonları atsaydı o maç çok farklı olurdu. Bugün Eskişehir maçı da aynı düzendi abi. Çok basit bugün Elche Eibarı deplasmanda götürdü. Neden acaba ? Hep aynı düzen. İtalyaya bak, Napolinin kaybettiği hafta, roma berabere kalıyor. Aynı hafta Juve dipte de ki rakibiyle berabere bitiriyor. Rastlantı mı bunlar ? Şuan 5 ligin puan durumları hemen hemen birbirinin kopyası. İngiltere - İtalya - Almanya - ispanya - Türkiye. Puanlamaya dikkatli bak. İngiltere de Chelsea dışında tabi. O da bir zahmet dışarı da kalsın Abramovic sağ olsun. saydığım liglere iyi bak abi. ilk 3 ve sonra ki 3 birbirlerini takip ediyorlar.

İddaa oynuyorsan bendensin. Toto iddaa uğraşırım bu işlerle. Sana tavsiyem, Önümüzdeki hafta sonraki hafta 4 büyüklerle kim oynuyacaksa onlara çekinmeden 1 ya da 0 deneyebilirsin. Mesela bu hafta Erciyes - Konya var. 0 denenebilir. gelecektir de. çünkü önümüzdeki hafta Erciyes Galatasaraya geliyor. Konya Fenerbahçeye. Bunlar saçma gelebilir sana ama durum bu abi. Ve bunlar geliyor da. Çok nadir gelmediği haftalar. Çoğu kişi de bunu bilir. Bugün Eibar - Elche maçında Elcheye verenler bu yüzden verdiler.

bu elche konusunda aynisini bir arkadasim demisdi. elche real ile oynayacak kesin puan alir diye.
ben ne yaptim :)
eibara oynadim :D sivasin savunmasi pek iyi degil evet ama hucuma iyi cikiyorlar.
mac tahminim 4-3 dü zaten galiba burda veya ona benzer sonuc. bakarsin 1-0 biter ama bol posisyonlu olacagi kesin bence.
Insallah kazaniriz.

Zor bir mac daha bizi bekliyor. Bu maci da alirsak onumuz acik gibi..

Muslera
Sabri-Chedjou-Semih(?)-Olcan
Melo-Selçuk
Emre-Wesley-Yasin
Burak

bu elche konusunda aynisini bir arkadasim demisdi. elche real ile oynayacak kesin puan alir diye.
ben ne yaptim :)
eibara oynadim :D sivasin savunmasi pek iyi degil evet ama hucuma iyi cikiyorlar.
mac tahminim 4-3 dü zaten galiba burda veya ona benzer sonuc. bakarsin 1-0 biter ama bol posisyonlu olacagi kesin bence.
Insallah kazaniriz.

Ben eğer Elche Eibardan puan alamazsa Real maçı patlar diye yorum yapmıştım. Sonuç aynı çıktı değişmedi yani. Fakat ispanya da Atleticonun yenilmesi düzeni bozdu. önümüzdeki 2-3 hafta da, Real veya Barcadan birinin takılacağını düşünüyorum. Fark açıldı çünkü.

Ben eğer Elche Eibardan puan alamazsa Real maçı patlar diye yorum yapmıştım. Sonuç aynı çıktı değişmedi yani. Fakat ispanya da Atleticonun yenilmesi düzeni bozdu. önümüzdeki 2-3 hafta da, Real veya Barcadan birinin takılacağını düşünüyorum. Fark açıldı çünkü.

fark dahada acilir belki. bu sene real ve barcanin arasinda gecer lig yine büyük ihtimalde.
atletico celta vigo macinda izledim. ya celta vigonun icine barca kacmisdi yada alt. madrid cok kötüydü.
atl madrid sampionlar ligine konsantre olsun.

Sampiyon olacak miyiz renktas onu soyle

Sampiyon olacak miyiz renktas onu soyle

Eğer Fikstür önceden ayarlanıyorsa, Şaibe varsa, Hakemler ayarlanıyor, Maçlar katlediliyorsa, en önemlisi yayıncı kuruluş kollanılıyorsa bu sene Ne Fenerbahçe Ne de Galatasarayın şampiyon olması bu saydıklarımın işine gelmez. 4.Yıldız savaşının bir yıl daha sürmesi kimseye bir şey kaybettirmez. Hele ki yabancı sınırı olmayan bir seneye devrederse bu savaş. Acayip kazançlar elde edilebilir.

Ha, yukarı da saydıklarım kahve dedikodusundan ibaretse 3-4 haftaya Beşiktaş yarıştan düşer, Fenerbahçe ve Galatasaray yarışı sonuna kadar götürür, En az hata yapan şampiyon olur.

Hamza hocanın işi çok zor. Kadro kurmayı denedim fakat işin içinden çıkamadım.

Sivas forumlarinda Burhan'in cezali olmasi iyi oldu Musa Sinan daha iyi falan diyorlar ama bakalim.

Les les kadro yapmayin

Muslera
Sabri chedjou koray olcan
Emre selduk melo yasin
Sneijder
burak

Pas alisverisi lvl 99 oyun kontrolu bizde 0.2 hadi 1 tane atif atsa. 1.2

Kötü hava koşulları ve Saha inşallah muhalefet olmaz bize, en büyük korkumuz da bu !

Biz kesin gol yeriz yani gol yemedigimiz mac yok. Kupada amator takimdan da yiyoruz, 10 kisi kalan lig sonuncusundan da yiyoruz. Iddaa oynayanlar KG versinler bence :)

4-2-3-1 ve kanatlı oyuna devam. 4-4-2nin balıkesir karşısındaki çaresizliği ortada. kalabalık bir orta saha ile oynamamız lazım. balıkesir maçından farklı olarak sabri,emre ve iyiyse semih oynatılır.

Selcuk'u yazmamak lazim

-----------Muslera
Sabri Balta-koray olcan
Emre Chedjou-melo yasin/bruma
----------Sneijder
-------------burak

Sıkıntılı maç. Es-es maçı gibi olur. Kazara alırsak puan kaar. Zemin çok önemli o tarihte nası olacak.
Umarım kayıpsız geçeriz. Geçmeliyiz kaybedecek çok şeyimiz var artık.

Zayıf Esesi son dakikada zar zor yenen, 10 kişilik balıkesire laubali oynayıp sadece 3 gol atabilen takımımızın sivas deplasmanında işi çok zor. Umarım yanılırım ama içimde kötü bir his var ne yazıkki.

şans yanımızda olmalı aynen es es maçında olduğu gibi. takıma güvenim pek yok. hele takım savunmamız berbat ötesi

Geri
Üst Alt