STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

konya ve balkes macndaki ilk yari oyunumuz ve sistemimizle 2-1 veya 3-1 kazanacagız

Whoscored 3 mactir tum maclarimizin skorlarini bildi.Bakalim bu mac icin ne diyecekler

Egemen ligin en iyisi yahu çıkarın artık at gözlüklerini

fenerin huzurevi yaşlarındaki ve inanılmaz övülen topçularını ben bir avrupa maçıonda göreyim

yalama olurlar resmen bizim taraftara sorsak bjk ve şikecilerden kimi istersin bize diye söylenecek adam sayısı 2-3ü geçmez

rakiplerin oyuncularını üstdüzey avrupa oyuncusu gibi överken bizim oyuncuların yerin dibine sokmanın adı tarafsız yorummu oluyor.

Adam her mac kirmizi kartlik

Futbol oynamiyor ki, guresiyor

Ama her nedense hakemler bunu hep es geciyor

Yalaka vesatilmis medya mensuplari melo ile ugrasacagina egemen'le ugrassin

sonuc ?

adamlarin macini izlerken hic gol yiyeceklerini umit edemiyorum. bizim maci izlerken ise hersey sansa bagli gibi hissediyorum

fenerin huzurevi yaşlarındaki ve inanılmaz övülen topçularını ben bir avrupa maçıonda göreyim

yalama olurlar resmen bizim taraftara sorsak bjk ve şikecilerden kimi istersin bize diye söylenecek adam sayısı 2-3ü geçmez

rakiplerin oyuncularını üstdüzey avrupa oyuncusu gibi överken bizim oyuncuların yerin dibine sokmanın adı tarafsız yorummu oluyor.

melo- muslera-sneijder harici tum mevkilerimizi gozum kapali fenerbahceninkilerle degisirim. sen degismez misin ?

Ahhahahahaha :D Hadi seni kadıköy'e alalım yanlış gelmişsin. Objektif olayım diye suyunu çıkarmayın

insanlara hakaret edince mutlu mu oluyorsun .
herseyi gectim bir buyugune gerizekali demek saygisizliktir.
gerci kime laf anlatiyorum, malesef bu halde toplumun cogu

moderatorlerden ilgilenmesini rica ediyorum bu hakaretle ?

konumuza donersek, sen sayar misin eziklerden iyi oldugumuz diger mevkileri ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Muslera *
Volkan

Sabri
Gökhan *

Koray
Egemen *

Chedjou
Alves *

Olcan
Caner *

Melo *
Topal

Selçuk
Emre *

Sneijder **
Diego

Umut
Kuyt *

Bruma
Sow *

Burak *
Emenike

Ne yazıkki arkadaşın dediği doğru muslera melo sneijder burak haricindeki diğer bölgelerde adamlar daha iyi bence

Aman Semih oynamasın.

5-6 hafta oynamamış adamı böyle önemli bir deplasmanda hemen ilk 11'e sürmek büyük hata olur. Oynayacaksa sonradan girsin ya da haftaya Erciyese karşı Arena da başlasın.

I am the one who knocks!

geçen sene melo ve sneijdersiz fecaat bir futbolla kaybetmiştik

ayrıca sinyor mansini devre arası getirdiği 9 futbolcunun 8ini 18e almış, 6 tanesine süre vermiş idi :red:

Burak Sivası sever. Çaksın 2 tane çeksin fişi :)

I am the one who knocks!

necatinin 60 metreden attıgı golle aldıgımız gibi bi mac olsa keske

Geri
Üst Alt