STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

-17 kim dediyse sallamış.

Meteoroloji'ye maç günü en düşük -8 olacakmış sıcaklık. Muhtemelen maç saati -2/-5 filan olur. Zeminde bir sıkıntı oalcağını sanmıyorum. Kar da görünmüyor yarın.

Ama soğuk mu soğuk. Üstelik Sivas soğuğu adamın vücudunu bıçak gibi keser.

Oynanmaz abi bu havada, mac öglene alinamaz mi yahu?

forum iyice ruhsuzluğa bürünmüş.

Bu haftayı averajla lider kapatma ihtimalimiz var. Sivası iki farkla yenersek ve rakiplerimiz maçlarını kaybeder yada berabere tamamlarsa liderlik koltuğunu alıyoruz.

Bu haftayı lider kapatma ihtimalimiz yok.Bjk'yi bilmem de Fener kesin kazanır.

hamza hocanın bu sezon maç kaybedeceğine inanmıyorum. en kötü beraberlik olur.

Fener güle oynaya yener Akhisari. En az 2 gol fark bekliyorum ben.

Bu mac bizim için çok onem taşıyor inşallah rahat bir şekilde alırız bu maçı.

1206822_Galatasaray_SK.jpg

Bunun haricinde cikacak her kadro net olarak kötüdür.

Sivas'a götürülen diger isimlere bakalim:

Sinan Bolat (yorumsuz)
Tarık Çamdal (yorumsuz)
Hamit Altıntop (yorumsuz)
Blerim Dzemaili (yorumsuz)
Yekta Kurtuluş (yorumsuz)
Bruma (büyük umutlar besliyorduk kendisiyle ilgili ama balkes macinda artik yeter dedirtti valla, bu berbat sahada is yapmaz)
Umut Bulut (bu macta cift forvet kesinlikle olmaz hem umut bulut'u burak yokken yeterince seyrettik, son derece yetersiz bir oyuncu)
Goran Pandev (yorumsuz)

evrengoz
Sivas 4 Eylül Stadı'nda zeminin son durumu. Maç saati havanın -15 civarında olması bekleniyor.

11017599_774081536009990_2142968111_n.jpg

Eskiden Sivasta çok karlı olurdu kışları zemin. Ama sanırım ısıtma falan bir şeyler yaptılar.

Sergen'i artık at yarışı da kesmiyor galiba direkt jokey olmuş bu sefer.Şunun havasını indirirsek güzel olacak.

Koskoca kulübün kar yüzünden antreman yapmaması çok amatörce. Fenerde İstanbulda olduğu halde antreman yapmış. Tesisleri temizleyemeyecek kadar amatörmüyüz?

Koskoca kulübün kar yüzünden antreman yapmaması çok amatörce. Fenerde İstanbulda olduğu halde antreman yapmış. Tesisleri temizleyemeyecek kadar amatörmüyüz?
aynisini ben de yazacaktim. biraz kar yadigi diye koskoca galatasaray kulübü antreman yapamiyor. iyi kafa

Ali Dürüst'ün dediğine göre Arena'da yapabilirmişiz ama kapalı salonda yapmayı tercih etmişiz.

Geri
Üst Alt