STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Şu saatten sonra yapcak tek şey son saniyeye kadar mücadele etmek.
Eskişehir maçına benzemez inşallah, çünkü o maçta şanslıydık, her zaman bu olmaz.
Çıkıp formanın hakkını versinler.

Saha şartları beni korkutuyor. Sivas bize karşı hep ölümüne oynuyor.

haftaya skor 3-0 falan olursa melo son dklarda kırmızı görür,cezayı kupada çeker.fener maçında sahada olur.

bu maça gelince ortasahada çok sorun yaşarsak hamit çıkar,hakan girer oyuna.hakan stopere,chedjou ortasahaya geçer.emre çolak havalanmayıp,adam gibi oynasa zaten ilk 11de çıkardı maça.

bu maç önemli olan bruma ve yasinin etkili olması.

melo haftaya maç sonunda kırmızı görür bunu nice futbolcular yaptı bir şey olmaz
derbide sağlam olsun yeter.

abi inanilmaz alternatifsiz kadromuz var 12-13 oyuncuyla sezon biter mi? melo yok bugün. hamiti oynatiyor koysana emre'yi ilk 11'e. adam merkezde daha iyi oynuyor hem gecen hafta yedek bekledi

bruma yerine telles, telles'in önüde olcan daha iyi olurdu

abi inanilmaz alternatifsiz kadromuz var 12-13 oyuncuyla sezon biter mi? melo yok bugün. hamiti oynatiyor koysana emre'yi ilk 11'e. adam merkezde daha iyi oynuyor hem gecen hafta yedek bekledi

bruma yerine telles, telles'in önüde olcan daha iyi olurdu

emrenin ortasaha performansını bursa maçında izlemedin sanırım.

Sivas forumlarında herkesin ortak fikri Batuhan'ın oynamaması yönündeydi ve yerine Utaka oynuyor.Bizde de Melo yok.Zor maç olacak.

Hamza Hamzaoğlu: Melo'yu riske etmek istemedik, ağrıları tam anlamıyla geçmedi.

sabri, sneijder ve burak iyi oynarsa yeneriz diyorum ben..

Bu maçı Burak alır.Sivas'ı sever kendisi.

Şikeci korcan ve i. akın ilk onbirde, ben böyle ülkenin.

sergen yorumculuk yaptığı günlerdeki gibi sneijderi küçümserse maçın yıldızı yine sneijder olur
isteğim 3 gol atması.

Geri
Üst Alt