STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Hamit ve Selçuk ile dünyanın en statik ve temposuz orta saha ikilisine sahibiz bu maç demek ki.

10527848_10153616938748272_6515937245845633354_n.jpg

#‎GALATASARAY‬ GAME DAY. ‪#‎Cimbom‬

Melo oyundan çıktıktan sonra balıkesir maçında bile puan kaybedebilirdik.. İnşallah ben yanılırım,kazanırız.
kaybedebilirdik doğru bende biliyorum

çok sık eleştirmeme rağmen takımın en iyi orta sahası olduğunu da kabul ediyorum ama biz Galatasarayız unutmayalım. sivasın en iyi zamanında 5 attık o stadda.

bu hafta sivası haftayada içerde erciyesi yenip kadıköye liderlik için çıkmalıyız

hadi bakalım galatasaray maçı başlıyor

8taş ve fener hayranlarını dışarı alalım burada gerginlik yaratmasınlar maç boyunca

Koray ve Hamit'in çıkaracakları maç 3 puan için kritik olacak bence, kötü oynamamaları gerek, Hamit göbekte ne yapar, bakacağız, Sneijder, Burak ve Sabri'nin kıpırdamaları sonuca varmamızda etkili olacaktır yine.

Ne 2 ne 3, yarım puan bile kaybedecek tahammülü olmayan, bu düşünce ve istekle maça çıkan, keskin Sivas soğuğundan daha dirençli bir futbolcu topluluğu olmalı sahada.

Kazanacağımıza inanıyorum.

Ve kepçenin takımına Sneijder döşemeli, beğenmediği ve sürekli eleştirdiği Sneijder'in... Ne güzel olur şöyle bir iki tane çaksa uzaklardan, ağlardan önce Sergenle buluşur o goller!

Saldır Galatasaray!

Haydi aslanlar, kazanın şu maçı!

Geri
Üst Alt