STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Arkadaş gelde sövme şu hakemlere... Bizim defans ne yapıyor o pozisyonda?!?!

Hamiti kadroya almak bile gereksiz. Sezon sonu anlaşıp göndermek gerekli.

Bıktım bu satılmış hakemlerden ya 1 göz göre göre tacımızı yedi döndü olmayan frikik verdi. Spiker bile taç için İbrahim'den çıktı gibi gördüm dedi...

Ulan dede bozuntusu başımızdaki zat Fener ve Aziz hakkında konuşana kadar şu hakemleri gör ama işine gelmez üstten onla ilgili konuş talimatı gelmedi. Sonra ne yapar üstlerin seni... Seni başımıza getirenleri tebrikler sus sen sus aman konuşma hakem hakkında anca Aziz şikecisini akla

çoluk çocuğundan çıksın şerefsiz hakem

Burak yine deli ediyor. Pozisyonları da güzel harcadı. Hamit de zayıf hem de çok. Bruma diğer maçlara göre çok olumlu oynuyor. Maçı kazanabiliriz ama basit yedik golü. Pozisyon faul değilse bile çok basit bir hata yaptık.

Herkez pozisyon hakkında konusuyor. ...kimse takımın bok oyunu konuşmuyor.

Hakem yavsagı gotunden faul üretti yedirdi golu.Şu pozizyon kargalara karsı yada şikecilere olsun kendini yere atan oyuncuya sarı cıkarmassa bende bişey bilmiyorum.Çıldırmamak elde değil.Hamit resmenn emekli futbolcular gibi.Emre c girsin en azından pas yapar.

Her maç öncesi rakip takımı öyle bir abartıyorsunuz ki. Sonra bakıyoruz karşımızda berbat bir takım var.

1-0 dan sonra çok yaslandık. Bu hep böyle oluyor ve golü çağırıyoruz resmen. Biraz atak oynasak bu kadar üstümüze gelemezler.

Umarım maçı alırız verirsek kendi elimizle vermiş olacağız.

adi şerefsiz hakemler yarın öbür gün fenere besiktasa calarlar yine penaltı kazanır kodumun sikecileri

Heryer şerefsiz dolu

Köpekler almış talimatı.

I am the one who knocks!

Aga bahanesi hazir sivas eksi bilmem kac derece Galatasaray puan kaybedecek diye yazmislar
Hakemler de tetikciligini yapiyor

burak gereksizi o pozisyonu atsa maç bitmişti. bikez şaşırt bizi be

Geri
Üst Alt