STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Kayserierciyes -Fb maçında komedi penaltıyı veren hakem mi bu faulü veren biliyormusunuz?

5 aylik baskanliga gelmis 80 yasinda ici gecmis adamdan baskan olursa bu serefsizlerde istedigini istedigi gibi sampiyon yapar iste

Kurulmuş bu düzende galatasarayın başarılı olma şansı yok kendimizi kandırmayalım fener bjknin ve bizim maçlarımız ortada

boşuna para felan harcamayalım ekonomiyi düzeltelim

Takım kafasını hakeme takmayıp oyuna baksın, pozisyonlar buluruz.

268710.jpg

Ama beyler ;(

Eyyam Sivasspor 1-1 Galatasaray devre arası.

Edit: Pardon sponsor Medicana imiş.

selcuk hamit sahada YOK AMA

öyle bir hakem yönetimi var ki efsane GALATASARAY aleyhine calisiyorlar resmen yedigimiz golden önce faul falan yok, muslera'ya verilen kart hepsi hikaye

mac icinde daha bruma- sabri- burak gibi adamlarin yaptigi faullerde faul degildi, utanmaz herifler.

HAMZA HOCA bile delirdi gerisini siz düsünün. CIKIN o 3 PUANI ALIN!!

O pozisyona yardımcı mı verdi orta mı?

Nasıl faul lan o?

Pozisyonun başında Olcan sağ ayağıyla Cicinho'nun sağ ayağına basıyor. Devamında topa müdahale etti. Yazmayayım diyorum da gergin millet bi tekrar izleyin. 2.değil 1.müdahale foul zaten adamın ayağına takıyor orada. Arka direkte 88 kişinin bomboş kalmasını tartışalım bence.

Tamam kötü oynuyoruz ama 2 hafta önce Beşiktaş 9 kişilik Rize'ye karşı çok mu iyiydi?Penaltıyla maçı aldılar.Fener'in ilk yarıda kötü oynayıp uydurma penaltılarla kurtardığı bir sürü maç var.Bize penaltı vermedikleri gibi bir de faul uyduruyorlar.Bizi de hakemler birazcık itiklese liderdik.

Burak'ın Kasımpaşa'ya attığı ofsayt gol dışında lehimize hata yok bu sene.

Ulan sadece ligin ilk yarısı fenere +10 puan çekildi hakemlerle, o satılmış hakemler olmasa çoktan yarıştan kopmuşlardı. BJK 4-5 puan gerimizdeydi. Ulan bari bizi katletmeyin. Ligin en kritik maçında alenen puanımız çalınıyor.

Serefsiz ibrahim akin sikecisi hala top oynayabiliyorsa zaten olay bitmis
Tffsinin de tupcusunun de ueafasinin da fifasinin Allah bin turlu belasini versin hepsinin

Bu şeref yoksunu hakemler fenerasyonun hakemleri zaten orasını biliyoruz alayının allah belasını versin ama bizim takıma ne demeli?? Yav arkadaş golü bulmuşsun herşey lehine niye geri çekiliyorsun? Derbi veya avrupa maçı mı bu? Böyle aptalca oynarsan olacağı en sonunda buydu. Hoca yok mu arkadaş bu takımın başında? Golden sonra bir kere adam akıllı hücuma çıkamadık. Bu maçta puan kaybeden takım ben şampiyon olacağım gibi bir iddaa da bulunamaz...

Bizimkiler hakemde takılıp kalmazsa maçı alırız. Takımda hakeme ciddi bir tepki oluştu ama maça dönmemiz lazım kafalar sahada olmazsa puan kaybı gelir

Bizimkilerin futbol oynadığı falan yok. Rezillikten başka bir şey değil. Böyle devam ederlerse ikinci yarı Sivas dağıtır.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

bu hakem oldukça biz puan falan alamayız şikecileri bizim kaleye kadar itekleye itekleye getirdi.

Rıdvan Dilmen: Faul pozisyonu benim icin korner bile değil, Aut. Bu benim kendi görüşüm.

Geri
Üst Alt