STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Allah belani versin orkun aktas senin bu kadar göze batilir ancak

~tap

268710.jpg

Ama beyler ;(
Bu adamın fotosunu paylaşan fbjklilere emre belozoglunun galatasaray formalı fotosunu paylaşın susuyorlar

Pozisyonun başında Olcan sağ ayağıyla Cicinho'nun sağ ayağına basıyor. Devamında topa müdahale etti. Yazmayayım diyorum da gergin millet bi tekrar izleyin. 2.değil 1.müdahale foul zaten adamın ayağına takıyor orada. Arka direkte 88 kişinin bomboş kalmasını tartışalım bence.
...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hadi aslanlarim be cikin su maci söke söke alin. Rakibide tüm hakemleride yeninde sizinle bugün dahada gurur duyalim

Bu şerefsizliklerle dolu lige tahammül etmek gittikçe zorlaşıyor. Galatasaray olmadan da yaşamaz çok zor...

Hala selçuk şöyle burak şöyle yazanlar var gevşek misiniz siz yav radyodan dinliyorsunuz heralde.

Pozisyonun başında Olcan sağ ayağıyla Cicinho'nun sağ ayağına basıyor. Devamında topa müdahale etti. Yazmayayım diyorum da gergin millet bi tekrar izleyin. 2.değil 1.müdahale foul zaten adamın ayağına takıyor orada. Arka direkte 88 kişinin bomboş kalmasını tartışalım bence.

yuh artık git bi daha izle bak hangi harekete vermiş

Takımın geri yaslandığına katılırım ama kötü oynadığına katılmıyorum. Çok geri yaslandık orası ayrı ona rağmen Şikecinin defans arkasına girip girdiği pozisyon hariç pozisyon vermedik. Olcan'ın orada oynayan yan satılmışlar önce taç pozisyonunu atladı sonra olmayan pozisyondan faul çıkardı gol yedik.

Hala hakeme laf etmeyip takıma saydıran "Tarafsızlık Abidesi" yorumlar var

maçı izlemiyorum. herkes burağa salladığına göre eski haline dönmüş sanırım.

Selçuğa yapılan hareket fauldü. Faul değil diyenler kaçak yayın izliyor heralde.

GT-I9300 Tapatalk

bundan sonra oyun futbol falan konuşulmaz. Fener ve Bjk'nin nasıl maç kazandırıldığı ortadayken, bize böyle çelme takılması artık sabrı taşırdı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt