STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

fena oynamadik . burak olsaydi 2-3 olurdu ilk yari ama yine golü yerdik.
koray muthis kademe hatasi yapti maalesef.

Maçı alırız ama bir türlü maçı koparamıyoruz

Belki bu maçta sıkıntı olmayabilir

ama ilerleyen haftalar için çok ciddi bir sıkıntı

Bruma sayesinde buralara geldi maç.Wese pası verse 2 0 dı mac kopmustu.Bu cocuk külliyen zarar takıma.Yasin bile daha yararlı oynuyor.Kac tane bombos pası auta attı.Yok olmayacak bu cocuktan cok belli.

ulan şu umutta ne buluyor hamza hoca anlamıyorum pandevi koy ölü haliyle 2 kat daha iyi oynar ya

çok kötü oynuyoruz diyenler dünkü bjk macına delice sevinenler

yada baska macı izleyenlerdir

kimse kusura bakmasın

tek kale mac oynadık onlarca gol kactı tek şut attılar gol yedik
Kötü değiliz de kabak gibi boş bıakırsan adamı tek şut gol demenin anlamı yok.

Hakan Balta in.

Net Olcan ve kademeye girmeyen stoper hatası ;

qw2341.png

Olcan ve Koray'ı yanyana çıkarmak intihardır haftaya net belli oldu artık Olcan duracaksa bile Koray oynamamalı

Ne gerzek takım bu ya. Ulan 1-0'ı bi kerede koruyun, koruyamıyorsanız da artırın bari skoru. Şu maçta bile 1-1'e yakalandılar mal herifler.

Bu arada ilk Yarının etkisizleri Selçuk - Umut ve Chedjou idi

Koparamadik mi maci iste böyle oluyor. Bizim gol yeme hastaligimiz var.

Gol yemedigimiz maclar ya mucize ya da rakibin agir malligi yüzünden kaynaklaniyor.

O kadar baskı pres yapıyorsan ilk yarım saatte fişi çekeceksin arkadaş! Selçuk Hamit zaten bitiktiler iyice bittiler şimdi bakalım ne yapacağız? :red: Bu Bruma'nın olayı nedir allah aşkına? Hadi mucizeler yarat demiyoruz ama en azından iki metre öteye pas vermeyi becerebilmen lazım :mad: İlk golde katkısı vardı iyi şut çekti sevindik falan ama yok arkadaş bu adamdan olmayacak herhalde :red: Umut denen kepazeye ise diyecek birşey bulamıyorum...

Care Sneijder, golu var Kayseriye karsi. Cak güzelim Wes!
...yoksa bunlarin bi halt olacagi yok.

İlk 30 dakikada 3 tane bulmamız lazım maçı rahata almamız için çünkü 1 gol garanti

ilk yari 1-1 bitmeden olmuyor son zamanlarda :asd:

Direk 1 adama dalmak istemiyorum da 12 milyona takım kuruyor millet anasını satayım. Bruma'ya kızamam şimdi ama bu nedir ya valla. Adam çok kolay pasları bile atamıyor amatör topçular gibi. Özgüven falan demeyin abi biraz bişeyler gösterir bi adam hep yanlış tercih hep pas hatası. Eski hızının da yakınında değil sakatlıktan sonra. Kaça okutuyorsak okutalım yeter gitsin. Olcan beyde nerede ilk golde acaba merak ediyorum kadrajda yoktu. Selçuk falan klasik rezalet zaten sözde top taşıyacak beyefendi 2 adım gidemiyor topla.

Geri
Üst Alt