STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Balıkesir maçında yapamadığımızı bu maç yapmalıyız. 3,4,5 durmamamız lazım. Şerefsizce içerde yediğimız bir derbi golü varken averaj da yapmalıyız.

Genel averaj değil ikili averaj geçerli diye biliyorum kadıköy de berabere kalırsak puan eşitliğinde her türlü biz şampiyonuz .

Cuma akşamı puanımız 51 olmalı.

Cumartesi konya-fb.
Pazar bjk-balıkesir.

Şu 2 hafta çok kritik.

6 puan ile çıkarsak rakiplerimiz kazansa bile diğer maçlarını lider olacağız.

burak'ın 2 golü var inşallah !

burak oynamasın şu an melodan bile daha önemli fener maçı için ilerde adam yok melo oynamasa hamit falan idare etmeye çalışırız bi şekilde.

--------------Burak--------------
Yasin--------Sneijder---------Bruma
---------Selcuk----Hamit---------
Olcan---Koray------Chedjou----Sabri

Semih sari kart sinirinda, riske etmeye gerek yok, manisa macinda oynar kondusyonu yerine gelir
melo fener macina kadar dinlensin hayvan gibi olsun :)

ilk yari 5 tane sallicaksin ikinci yari Sneijder Burak cikacak.

O değilde gençler 3 haftadır bişi keşfediyorum. Sadece bizim değil diğer liglerede bakıyorum. Ligin büyük takımlarıyla bi sonraki hafta oynayacak takımlar nedense hep galip geliyorlar. Örnek bu maç. Örnek bugun oynanacak olan aksihar fener maçı. Erciyes bu hafta konyayı yendi. Aksiharda gecen hafta galip bitirmişti haftayı. Göz önünde bulundurun derim bunu

Arena'da hangi takım olursa olsun puan kaybetme lüksümüz yok.

3-1 diyorum.

Vleminckx, S.Gürler, Drenthe üçlüsü bizim savunmayı fazlasıyla rahatsız eder, muhtemelen gol de yeriz ama puan kaybı lüksümüz yok.

Balta, Burak, Melo, Yekta ve Semih sarı kart sınırında. Diğerleri pek önemli değil ama Melo ve Burak olmadan o maç kazanılmaz. Hatta Melo yoksa skor çok kötü bir şekilde sonuçlanabilir. Bu nedenle Erciyes maçında Burak ve Melo oynamamalı.

Yav biz haftaya fenerlemi oynuyoz ki? Fener bu hafta kendi sahasinda zaten haftayadami oyle?

~tap

Geri
Üst Alt