STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Sarııııııııııııııı

Peşindeyiz! ‏@PesindeyizTV 4 Min.Vor 4 Minuten Şişli, İstanbul
K. Erciyesspor maçı öncesinde taraftarlarımız bilet kuyruğunda çile çekiyor!

B-3br9XXEAA4XZx.jpg

bu passoligi hadi cikartiniz... bu passolig kartin aylarca gelmemesi millete tam rezilik. kac kisi var aylarca bekliyorlar kartlarin gelmesine.
kimliginiz ile giseden ala bilirsiniz billetinizi deniliyor sonra nede olsa.... ben olsam bende gitmem. 1 kere gidip rezil olurum herhalde ama 2ci kez gitmem yada sabahdan camp kurarim ne bileyim orda.

Erken gol atmamız çok önemli geri düşmemeliyiz. Bu sezon her maçımız final kolay maç yok.

özdilek iyi kadro çıkarmış , 3 süratli adam var necati yok

Şu maçı güzelce kazansalar şahane olacak ya. Kadro fena değil gibi ama...

vallah hic aklimda degil bu :) google 'ada bakdim simdi resmine. ilk defa gördüm :D

bizim alt yapıda yetişmiş bazen sağ bek falan oynattılar ama herhalde sağ kanatta oynayacak, hakkaten hızlı adam altaylılar orda oynarken abartarak 100 metreyi 8 saniyede koşuyor falan diyorlarmış :D

umarım olcan koşularına cevap verebilir

Peşindeyiz! ‏@PesindeyizTV 4 Min.Vor 4 Minuten Şişli, İstanbul
K. Erciyesspor maçı öncesinde taraftarlarımız bilet kuyruğunda çile çekiyor!

B-3br9XXEAA4XZx.jpg

bu passoligi hadi cikartiniz... bu passolig kartin aylarca gelmemesi millete tam rezilik. kac kisi var aylarca bekliyorlar kartlarin gelmesine.
kimliginiz ile giseden ala bilirsiniz billetinizi deniliyor sonra nede olsa.... ben olsam bende gitmem. 1 kere gidip rezil olurum herhalde ama 2ci kez gitmem yada sabahdan camp kurarim ne bileyim orda.
En yakınındaki ptt yi adres verirsen, geldiğindede üşenmeyip gidip alırsan o çileyi çekmezsin. Ben başvurdum 5 günde geldi postaneye. Bukadar basit

erciyesi de fazla abartmamak lazım. balıkesir maçına benzer bir maç olacak, gol bulursak tempoyu düşürüp fazla sıkmamamız lazım

Geri
Üst Alt