STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Her rakibi göklere çıkarıyorsunuz. Erciyesspor'u yenemezse bu takım kimi yenecek de şampiyon olacak.

En yakınındaki ptt yi adres verirsen, geldiğindede üşenmeyip gidip alırsan o çileyi çekmezsin. Ben başvurdum 5 günde geldi postaneye. Bukadar basit
ben kendim icin konusmadim.
gelemdi diyen yakinlarimiza ama sormadim adressi ne olarak verdiginiz diye vallahi. 1-2 kisiden söz etmiyorum ayrica maalesef. hepside hata yapacak halileri yok ama tabikide herkezede gec gelecegede yok.

ya kimseyi göklere çıkardığımız yok savunmamızda savunma arkasına kaçanları seyreden 2 stoper , ileri çıkınca dönüşlerde sıkıntı yaşayan 1 bek var adamlar hızlı kanatları doldurmuşlar 11e, akhisar fenerden puan alabilir de diyorduk herkes 5 diyordu gördük, rakibi yarı sahaya hapsedecek bir oyun anlayışımız da bunu yapacak orta saha oyuncularımız da yok malum

3-1 kazanırız diye düşünüyorum.

Goller Umut, Sneijder, Hamit ve Bruma'dan gelir. Birinden gelmez tabi :)

Yahu Hamza Hoca gözünü seviyim şu Hamitin ne işi var kadroda? Sivassporda orta saha yoktuki. Hamitin o maçta o mevkide sırıtmaması gayet doğal. Carlos 30. dkda boşalttı orta sahalarını. O maç ölçü mü Allahını seversen? Orta sahada Dzemaili olmalıydı bence, Sinan Gümüş de yedekler arasında.

Bu kadar devrik cümlenin bi sebebi var mi merak ettim :)

öyle bir kelime atin ki kafama simdi googlea bakmak zorunda kaldim ( devrik cümle) :D
ben almanyada yasiyorum su an. daha daha detaylisi almanyada dogup büyüyen ve Türkiyeye pek gelmeyen birisiyim son yillarda özelikle.
passolig ile isim olmaz yani. ama dogal olarak arkadaslarimiz var türkiyede.

Vallah bu mac ile ilgili ben cok rahatim ki bu beni endisilendirmeye baslamisdi gün icinde . bide burdaki yorumlari okudum...
Hayirlisi ile kazanalim su maci. derbiden önce cok önemli

Bu hafta şampiyonluk yarışındaki 3 takımda kazanır diye düşünüyorum.

hissiyatim gittikce kötü oluyor... Hayirlisi..

Geri
Üst Alt