STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenmek demek sampiyon olmak demek
Yenmek demek yillardir suren yenilmezlik serisine son vermek demek
Yenmek demek hamza hocanin en iyi baslangic rekorunu tazeleyip tarih yazmak
Yenmek demek 4. Yildizi ilk takan takim olmak demek
Yenmek demek 40 bin cubukluyu sosis yapmak demek
Kisacasi bugun yenmek olaganustu bir durum demek

Haydi aslanlarim be. Guldurun yuzumuzu insallah

Keyfimize bakalim arkadaslar. Stres yapiyordum 10 dk onceye kadar ama baktim bosuna kendimi uzup uykularimi kacirmaya gerek yok. Ben ne dersem diyeyim futbolcular cikacak mucadele edecek. Kazaniriz kaybederiz hersey olabilir bu macta ama birsey degismez lider gittik lider donucez. Yenilebiliriz 15 senedir genelde yeniliyoruz zaten en fazla bir gun daha uzuluruz. Sene sonu sampiyonuz her turlu buna inanin.

Gaza gelip futbolcularin kaldigi otele gidip kadikoye ugurladik. Buraya girdim icim karardi. Herkes skoru belirlemis.

Kimseyle polemiğe girmiyorum artık, maça az kaldı zaten adrenalin yüksek. Boş yere ceza yemeyelim.

Hamza 2. yarıya oynamış gibi. 2. yarı Telles-Yasin ve Umut-Bruma değişiklikleriyle şans arayacak. Da ilk yarı artık bahtımıza nasıl kapatırsak da Koray'a güvenmeliydi.

Hamza bana biraz tribunlere oynuyor gibi geliyor nedense boyle fair play gibi konularda.

Iyi oynayan hakeden kazansin ne demek arkadas? Kotu de oynasak biz kazanalim

Biz değil onlar stresli beyler ilk yarı deli gibi saldırıp tüm enerjilerini harcayacaklar sakinliğimizle heyecan yapmadan bu hamlelerini boşa çıkarmak lazım 2.yarı ise bizim oyunumuz başlayacak sabredin dua edin izleyin görün

Azizin maç öncesi hiç konuşmaması kafama takıldı...
Çok ilginçtir ki çok sakin geçen bir maç öncesi dönemi yaşanıyor. Hiç alışık olmadığım kadar sakin.

Hayır Mamutun da sesi çıkmadı...

10456169_909157799142916_1179920955763588757_n.jpg

Ne çok biliyonuz siz yav herşeyden sallamayin artik

İlk yarıyı gol yemeden 0-0 geçersek 2.yarı Olcan-Yasin ve Bruma-Umut değişiklikleri ile kanatlardan etkili olup gol bulabiliriz.En fazla bu kadar olumlu düşünebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt