STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda hatanın tamamı bana göre hamza hocada arkadaş gol gelene kadar ayağında top tutamamışsın orta saha denilen bişey yok.Sen 89 da emre çolağı alıyorsun. Umut denilen adamı kanat oynatıyorsun. Şurdaki saçmalığı kimse alınmasın gücenmesin prandelli bile yapmadı. Neyse 1-0 yenildik gene bir puan öndeyiz.Umarım bundan sonra böyle saçma salak kararlar vermez.Yoksa şampiyonluk yalan olur.

Isleyen düzeni bozarsan böyle olur. Hamza hoca yine amatörce bir hata yapti.

Umut'tan sağ açık yapan,Hem de bunda 90 dk ısrar eden,
Maça stoper yedeksiz çıkan ( Bana Koray var ya demeyin rica ediyorum)
Kanatlardaki sorunu görmeyip bana 90.dk da EmreÇ ı alan hocaya ben Galatasaray hocası demem.

Demek ki Hamza hoca yönetim gibi emanetçi hoca olduğunu kabullenmiş.

Yetinmemiş bir de çocukluk sevdası depreşmiş... Aman hocam çocukluk aşkın üzülmesin. Milyonlarca Galatasaraylı üzülsün de...

hamza-hamzaoglu-aslinda-fenerbahceliydim--5159762.Jpeg

Bir sakin olun ya. Burada kaybettik diye dünyanınn sonu mu geldi? Halen daha lideriz ve ipler elimizde. Onlar zor deplasmanlarını oynamadılar. Sizdeki sıkıntı maçtan önce beklentilerinizi yüksek tutmanızdı. Belliydi yani kazanamayacağımız, moral bozmayın.

mağlubiyetin bir numaralı sebebi Hamza hocanın oyuna müdahale etmemesi. Diğer bir sebep ise sneijder'in kötü oyunu. golden önce de attığı pas kısa düştü. adamları kontraya çıkarttı ve golü kalemizde gördük.

Sampiyon oluruz hic caninizi sikmayin. Takim kotu oynadi ama sahada bir tane mucadele etmeyen adam yoktu en azindan. bu fener daha cok puan kaybeder. Fiksturde inanilmaz avantajimiz var.

Arkadaşlar sakin olun. Önümüzdeki hafta kazanırız fb puan kaybeder sıkıntı kalmaz. Şu maçın etkisi 3 gün sürer. Şampiyonluğa konsantre olmak lazım. Üzülüyoruz tabi ne yapalım olmuyor işte atamıyorlar karşı karşıya bizimkiler ne yapalım yani kaliteli forvet yok işte.

Ah yasin ah, Sneijder olsaydi cakmisti o golu Lincoln vari. Burakda asirtmayi atamadi, pozisyona girdik atamadik yapcak bisey yok.

volkan hayatinin macini oyunadi resmen macida malesef musleranin hatali golundan verdik yinede canlari sagolsun hala lideriz ve zor macimiz kalmadi sayilir sanirim 1 ay istanbulda olacagiz tum deplasmanlar istanbulda..

Hiç haketmedik şu maçta puan almayı görünen o ki Melo'nun yokluğunu çok arayacağız

maalesef hak ederek yenildik.
2ci yarinin cok büyük bölümünü resmen savunmadan cikamadik.

neyse lideriz halen en azindan. saglik olsun

Ayi iyi tuttu lan bugün. Selcuk ve Yasinin sutlarini gercekten iyi cikardi. Ama golden sonra yine hayvanlar aleminden geldigini kanitladi.

Hakettik.

Umut'un oyunda kalması rezalettir. Hamza Hoca bugün için hayal kırıklığısın neyse önümüze bakmazsak sadece bu maçı kaybetmeyiz hala en avantajlı takımın biz olduğunu düşünüyorum

Ikili averaj Fenerde benim bildigim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt