STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas maci ilk 11'imiz. Benzer bir kadro ama ayni oyun anlayisinda cikmamiz kanaatindeyim. Melo yerine Hamit, Semih'in durumuna gore Koray, bir de Emre'nin yerine Yasin olabilir.

B6hEbIKCAAExj1X.png:large

O gün oynadığımız oyun gibi bir oyun oynamıyoruz bence artık daha farklı oynuyor takım tarz olarak.Sneijder ortada verimliyken tekrar sola geçerse takım aksayabilir bence

O gün oynadığımız oyun gibi bir oyun oynamıyoruz bence artık daha farklı oynuyor takım tarz olarak.Sneijder ortada verimliyken tekrar sola geçerse takım aksayabilir bence
O gun oynadigimiz oyunu hemen hemen hic bir macta oynamadik zaten. Ne o macin oncesinde ne de sonrasinda. O maca mahsus bir oyun anlayisiydi. Hamza hocanin kurt hoca Kalli ekolunden kaptigi seylerden biri oldugunu soyleyebiliriz. Sahadaki sistem ve oyun anlayisi mac mac rakibe gore belirleniyor.

Tek tek sayarsak sanirim artik Fener'den daha kaliteli oyuncularimiz yok. Farki Sneijder yaratiyor, Melo da yok ve zaten eski Melo da degildi son zamanlarda. Ama acik ara daha iyi bir takimiz, daha cok istiyoruz ve en buyuk avantajimiz da bu.

O gun oynadigimiz oyunu hemen hemen hic bir macta oynamadik zaten. Ne o macin oncesinde ne de sonrasinda. O maca mahsus bir oyun anlayisiydi. Hamza hocanin kurt hoca Kalli ekolunden kaptigi seylerden biri oldugunu soyleyebiliriz. Sahadaki sistem ve oyun anlayisi mac mac rakibe gore belirleniyor.

Tek tek sayarsak sanirim artik Fener'den daha kaliteli oyuncularimiz yok. Farki Sneijder yaratiyor, Melo da yok ve zaten eski Melo da degildi son zamanlarda. Ama acik ara daha iyi bir takimiz, daha cok istiyoruz ve en buyuk avantajimiz da bu.

Kazanmayı daha çok istiyoruz ama savunmamız gerçekten iyi değil ve biraz hantal kalıyor.fenerin bek arkası koşuları çok iyi eğer onu durdurursak başkada bir numaraları kalmaz yan toplarda iyi savunma yapmalıyız hücum olarak zaten birşeyler ortaya koyarız ama beraberlik maçı gibi duruyor bana göre

Kazanmayı daha çok istiyoruz ama savunmamız gerçekten iyi değil ve biraz hantal kalıyor.fenerin bek arkası koşuları çok iyi eğer onu durdurursak başkada bir numaraları kalmaz yan toplarda iyi savunma yapmalıyız hücum olarak zaten birşeyler ortaya koyarız ama beraberlik maçı gibi duruyor bana göre
Herhalde ilk defa kaybetsek bile fazla uzulmeyecegim bir derbi. Cunku lig bitti. Aziz masa basi oyunlarina bas vurmadigi surece Fener daha cok puan kaybeder. Oyunculari stresi kaldiramadilar bu sezon. Besiktas bizim mactan once oynuyor galiba? Mesela onlar da bence puan kaybederler Sivas deplasmaninda. Ama ola ki kazanirsalar, Fenerli oyuncularin asiri stresiyle birlikte galibiyet sansimiz tavan yapar. Ama Umut'un mac hakkindaki vurdumduymaz aciklamasi, acaba sampiyon olarak gidip ciddiyetsiz oynayip 2-1 kaybettigimiz mac gibi olur mu dedirtiyor insana.

Hucüm açısından haklısın ama olaya birde defansif açıdan bakmanız gerekir bence.

Egemen geldiğinden beri takım savunmamız çok iyi. Alves ile çok iyi ikili oldular. Zor gol yiyen bir takım olduk bu sayede. Ve bunda M.Topal'ın da katkıları yatsınamaz. Alper'den gelecek iyi haberi bekliyoruz. Takımı ileri itecek en büyük güç olacaktır bizim için

Dogrusunu demek gerekirse bek oyuncularinizin dikkati cabuk dagiliyor. Hele Canerin hata yapma potensiyali bi hayli yuksek. Beni umutlandiran olayda bu. Keza Alves arkasina cok sık oyuncu kacirdigi icin, Burak ile bi hayli zorlanicaktir.

Mehmetin tek isi Sneijderi markaj altinda tutmak olcak, ve bana göre bunu zor basaricaktir.

Ofansinizdan birtek karambol Kuytdan ve Webodan cekinxigimi soylemem gerek.

Herhalde ilk defa kaybetsek bile fazla uzulmeyecegim bir derbi. Cunku lig bitti. Aziz masa basi oyunlarina bas vurmadigi surece Fener daha cok puan kaybeder. Oyunculari stresi kaldiramadilar bu sezon. Besiktas bizim mactan once oynuyor galiba? Mesela onlar da bence puan kaybederler Sivas deplasmaninda. Ama ola ki kazanirsalar, Fenerli oyuncularin asiri stresiyle birlikte galibiyet sansimiz tavan yapar. Ama Umut'un mac hakkindaki vurdumduymaz aciklamasi, acaba sampiyon olarak gidip ciddiyetsiz oynayip 2-1 kaybettigimiz mac gibi olur mu dedirtiyor insana.

Bende bjknin puan kaybediceğini düsünüyorum ama maçın tarihinin değişmesi haksızlık.aynısı bize olmuştu çarşamba Braga deplasmanından sonra ctesi sivas deplasmanına gitmiştik ve tarih değiştirilmemişti
mağlubiyet her türlü çok üzer en kötü berabere bitsin ve onlar ligden kopsun istiyorum yoksa bizim maçın havasıyla 3-4 maç daha kazanıp yarışa tutunurlar

Kupa maçında nerdeydi o hücum oyuncuları ve borbardımanlar?

Kupayi kimsenin salladigi yok. Burada muhim olan lig maclarindaki analiz. Sende bende buradaki herkesde biliyorki bizim defans cok acik veriyor ve kadikoyde gol yememe ihtimali cok dusuk. Ben de yazmak istiyorum yeneriz parcalariz 10 tane atariz Hulooooo..... gibi seyler ama gercekler var usta.

Her zaman olduğu gibi ortamı gerip pislik yapacaklardır. Soğukkanlı ve sakin olmalıyız. Tempoyu düşürmemiz lazım. En az 1 puan almalıyız mutlaka. Erken gol yemeyelim, defansta basit hatalar yapmayalım gerisini Wesley halleder zaten. Futbolcuların sahaya özgüvenli ve hırslı çıkması da çok önemli.

--------------------------Muslera----------------------

---Sabri---------Chedjou-------Koray--------Balta

------------------Hamit-------Dzemaili------------

-----Bruma--------------Wesley-------------Yasin---

---------------------------Burak----------------------------

Fb son 2 maçta kaybettiği 5 puanı bu maçta bizi yenerek telafi etmek isteyecektir.Onlar da biliyor kazandıkları zaman şampiyonluğa yine ortak olacaklarını.Ve tam tersi durumda ise şampiyonluğun gideceğini...Bi kere biz ne yaparsak yapalım onlar her türlü pisliği yapacaklar.Taraftar-Kenar yönetimi-Yöneticiler-Futbolcular hatta top toplayıcılar bile...Oraya sadece bir maç oynamaya gitmiyoruz,savaşa gidiyoruz.Hakem umarım Cüneyt Çakır olur,aksi durumda o atmosferde bize acımadan kıyarlar.

--------------burak--------------
olcan---------sneijder--------hamit
---------selcuk-----dzemaili-------
balta-----semih----ched-------sabri

puan alabilecegimiz tek kadro bu bence ama boyle cikma ihtimalimiz 0 :)

ben bu maçta ağır bir hakem katliamı bekliyorum G.Saray'ın arayı açmasına izin vermezler!!!!

"Saldirmak, en iyi savunmadir." (Fatih terim)

Fenev'den bu kadar cekinmeyin arkadaslar. Onlar hakemler ve cirkeflikleri sayesinde bu kadar puan toplayabildiler (volkan, egemen, alves, caner, emre). Bakin volkan yok, fenev boyuna puan kaybediyor. Cirkeflikten besleniyorlar.

Hakem cesur olsun ve atmosferden etkilenmesin, iddia ediyorum fenev bu maci 11 kisiyle bitiremez. Yukarda saydigim topculardan biri mutlaka kirmizi yer.

Bir diger konu ise, ismail kartal'in motivasyon anlaminda yetersiz hoca oldugudur. (Gerci bu gorevi bu macta azize ustlenecektir.) ayrica ismail kartal cok "soft", tedirgin ve hakimiyeti cabuk kaybeden birisi. One gectiginiz taktirde fenev dagilacaktir ve mac farka gidebilir.

Umarim manisa'ya karsi kacirdigimiz pozisyonlari feneve karsi gole ceviririz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt