STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydaaa.Son dk bilgisi diyorlar.Kim sakatlanmiş?

@nkucukk: Semih'i muhtemel 11'e koyanlar çıkarsınlar
Semih sakatlıktan yeni çıkması nedeni ile F.Bahçe maçı kamp kadrosuna alınmadı
@HurriyetSpor

artık maça zaman kalmadı herkes haliyle kazanmamızı istiyor artık yıllardan sonra

geçen yıl forum sitelerinde olan benzer muhabbetlerin aynısı var yine herkes çok emin,en iyi dönemlerimizde bile emindik

yarın eğer şans yanımızda olursa berbat bir top oynasak bile yeneriz yada puan alırız bu maçı almanın başka açıklaması yok artık.

semihin olmaması sürpriz degil 45 dk dahi çıkaracak gücü yok daha,niye ziyan edelim çocugu

herkese koraya laf ediyor fakat ben geçen yıllarda semihi desteklemem ragmen bu yıl bjk maçı harici iyi oynadıgı mac hatırlamıyorum

derbi diyorsan göbege hakan baltayı koyacaksın.

fenerin beklerini çıkarken kitlersek çok çok rahat kazanırız. ama olcan ve sabri ile çok zor. bu yüzden kaybedeceğimizi düşünüyorum

Bruma nın yeri dışında sürpriz olacağını düşünmüyorum hocanın da en çok düşündüğü yer orası bence

cünüp olanlar yarin gusul abdes alsinlar

ALLLAAAAHIMM GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL

alıştırma yapalım şimdiden

XI:
Volkan
Gökhan Alves Egemen Caner
Meireles Topal Emre
Kuyt Emenike Sow

Yedekler:
12.Mert Günok
13.Bekir Irtegün
14.Michal Kadlec
15.Selcuk Sahin
16.Diego Ribas
17.Alper Potuk
18.Pierre Webo

Karsimizda bu kadro olacak. Yedekleri bile belli olan bir kadroya karsilik bizde durum cok farkli.

Hersey Hamza Hoca'nin elinde, cikaracagi kadroyu herkes merakla bekliyor.

KAZANIRIZ INSALLAH!

Galibiyet 11 nasıl olmalı muranhizm'in tanrısı ?

Hiçbir baskı hissetmiyorum bu sezon. Çünkü rahat değil kuş ailesi de. Biliyorlar kazanamazlarsa şampiyonluğun her türlü kaçacağını. Bu yüzden takım, taraftar, yönetim... topluca panik içerisindeler.

Her an sahayı yakıp yıkmaya hazır durumdalar.

Bu nedenle bizim tempoyu çok yükseltmeden, golü bulup, standart bir oyun ile maçı koparmamız lazım.

Gol yemeyelim yeter diye oynarsak mutlaka bir yerde hata yapar, gol yeriz.

Atabildiğimiz kadar gol atalım dersek, bir kontradan gol yeriz.

O nedenle en iyisi sabırlı, dengeli bir oyunla maçı alıp devamını kanatlılara bırakmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt