STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ev sahibi 'nin gelmesi de tam bugüne denk geldi ....mac başlamasına 1 saat evvel geliyor...borularla bakicakdi.

Geç gelirse ....

Giydim formamı maçı bekliyorum. Yenersek soğuk falan demeyeceğim, arkadaşlarla Ankara'yı turlayacağım :)

BuGünGünlerdenSneijder#

[video=youtube_share;_7Eo1DEGMkg]https://youtu.be/_7Eo1DEGMkg[/video]

bu müzik ile izleyin - GAZ ZAMANI :D

Roy Jones - Can't be touched: YouTube

Son düzenleme:
Akşam Rıdvanın çökmüş suratını görmeyi nasip eyle yarabbi !!!

Neden kazanan takımdan vazgeçiyoruz neden oyun planımızdan ödün veriyoruz bu sürpriz filan değil bildiğin çekinmektir şu şartlarda yenilirsek ilk sorumlu hoca olacaktır Umut ile ne yapmayı planlıyor acaba.Umarım kazanırız ama yine 1-0 geride başlıyoruz kafa olarak.

Umut'un oynaması eleştirilir bence de yanlış tercih olur da hocaya korkak demek ne alaka yav :D

Çift forvet olsa olsa gereksiz bir cesaret gösterisi olur. En azından teoride böyle.

BelineKuvvetWesley#
AyıAvı#

3gl6apzpdsl4.jpg

galatasaray-fenerbahce--158175.jpg

yöneticiler varmı şu anda bilmiyorum fakat maç saati için önerim siteye misafirlerin girişi yasaklansın enazından maç başlıgını giremesinler

maçın sonucu nasıl olursa olsun.

Hamza hocanın önünde alınması gereken çok kritik kararlar var;

Stoperler: Koray hata yapıyor özellikle Erciyes maçında ki hatası korkutan cinstendi, Chedjou-Hakan ikilisi de çok ağır.
Solbek: Olcan solbekte iyi işler yaptı savunmasıda Telles kadar var fakat hava toplarında Olcan Kuyt'a hiçbir şey yapamaz, Telles hava topları için daha iyi bir seçim olur.
Solaçık: Yasin fena oynamıyor, Sneijder'le iyi anlaşıyor. Handikapı ise mental yapısı, Kadıköy'de ezilebilir.Olcan daha sağlam karakterli ama onun da henüz sağ veya sol açıkta bişey verebilmişliği yok.
Sağaçık: Bal yapamayan arı Bruma bu sefer iş yapar mı?Olcan'nın solda bir numarısnı görmedik.Hamit desen ağır.
Ortasaha: 3 opsiyon var.Selçuk-Hamit-Dzemaili.Selçuk-Hamit fazla hantal fener ortasahası oyunu tamamen domino edebilir.Dzmeaili'nin ise maç eksilliği hatsafhada.

Sen td olsan ilk 11 nasıl yapardın ?

Ligtv'de derbileri gösterdi, Mondragon'un yediği gollerin yarısı kendi hatası nasıl efso kaleci anlamadım heralde kupa finali ve 05-06 sezonu sayesinde.Mondi'den sonra gelen De Santist, Leo Franco'da goller hediye etmiş, en büyük kozumuz Muslera'nın değerini bilelim.

Umut ile başlamak maçı direk fenere hediye etmektir. Kazanan kadroyu bozuyorsa maçı izlemeye gerek bile yok.

Antu dan :

Mesajı Gönderen: alpirez:cLink:4515471
Gs´nin en önemli oyuncusu bu maç için yasin.dikkatli olursak ezer geçeriz

QRAL

Olcan - Sneijder - Bruma

Hamit - Selçuk

Telles - Balta - Ched - Sabri

MUSLERA

Ligtv'de derbileri gösterdi, Mondragon'un yediği gollerin yarısı kendi hatası nasıl efso kaleci anlamadım heralde kupa finali ve 05-06 sezonu sayesinde.Mondi'den sonra gelen De Santist, Leo Franco'da goller hediye etmiş, en büyük kozumuz Muslera'nın değerini bilelim.

Mondragon bence kotu kaleciydi zaten

Bjk'li cordoba bundan cok daha iyiydi

Son 15 senede bize 2 tane iyi kaleci geldi: 1. taffarel, 2. muslera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt