Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Sneijder gol atsın kesin kazanırız..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Fb deplasmanında çıkarılabilecek en normal kadro bu sanırım. Kontrollü ve dengeli oyun + set oyunu için ideal + gerektiği zaman kontra-atak futbolu oynayacağımız oyuncular da var. Chedjou'yu ön libero yapmamın sebebi ; Melo'nun yerinin boş kalması ve Fb'de orta sahayı çabuk geçebilecek oyuncuların olması. Chedjou, Fb ataklarını başlamadan bitirmeli. O bitiremiyorsa geride Koray ve Semih gibi stoperlerimiz var. Onlar da yapamıyorsa Muslera varAyrıca 15 senedir kazanamıyoruz. Bu maçı alarak 15 senelik şanssızlığı kırıp tarih yazmak + psikolojik üstünlük için galibiyet de gerekli. Chedjou'nun ofans nitelikleri defans niteliklerinden daha fazla. Kafa toplarında zamanlaması ve pozisyon alması muazzam. İleriye çıkışlarında pek fazla hata yaptığını söyleyemem. Tekniği bir stopere göre çok iyi. Mesela az önce saydığım 2 niteliği Arena'da oynadığımız Anderlecht maçında son dakikada bize gösterdi. Defans olmasına rağmen gitti 2 kişi çalımladı, çizgiye girdi ve boşta olan oyuncuyu gördü. Şu an bunu yapabilecek yetenekte kimse yok. Belki Bruma denilebilir ama bir türlü göremedik. Geri kalan yerleri ise riske atmadan oluşturdum
- Koray çok riskli oynuyor son maçlarda, Chedjou gibi stoper oynamali
- Chedjou G.Saray geldikten beri 0 kez o mevki de oynadi, bu türlü denemeler ancak Erciyes veya Manisa ya karsi yapmaliydik, simdi geçiktik. Bosuna risk yapmayi yerine Hamiti orada oynatmak lazim
Emre çolak mantıklı bir tercih olur bu maçta yasinle brumanın muhtemelen eli ayağına dolancak o baskıda emre biraz daha alışkın bu ortamlara ayrıca hamit selçuk orta sahasının pres gücüne takviye olucaktır
Aynen katılıyorum balta ve emre çok kritikYazin süper kupa macinda Yasin de görmüstük bu sorunu, ne yapacagini bilmiyordu acayip paniklemisti. Bence de Emre secenegi dogru olur, hem böyle maclari iyi biliyor hem göbege de yardim eder Hamit Selcuk aksarsa. Bana göre Balta mutlaka oynamali. Fener maclarinin bir numarali adami.
adamın 25000 mesajı olmuş ve hala atılmamış bu nasıl iş murhan göreve @Murat Urhan