STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mus
Sabri-Ched-Semih-Hakan
Selçuk-Hamit
Bruma Yasin
Sneijder
Burak

Ah bi melomuz olaydı... Ben yine umutluyum iyi bir skor çıkacağını düşünüyorum.

1211808_Galatasaray_SK.jpg

Kanatları tutalım yeterli diyorum , Skora gelince fener bugün konya'da berabere bile kalsa haftaya panikle yenilir G.S'a

54f1852bac9d45-63200913

Fb deplasmanında çıkarılabilecek en normal kadro bu sanırım. Kontrollü ve dengeli oyun + set oyunu için ideal + gerektiği zaman kontra-atak futbolu oynayacağımız oyuncular da var. Chedjou'yu ön libero yapmamın sebebi ; Melo'nun yerinin boş kalması ve Fb'de orta sahayı çabuk geçebilecek oyuncuların olması. Chedjou, Fb ataklarını başlamadan bitirmeli. O bitiremiyorsa geride Koray ve Semih gibi stoperlerimiz var. Onlar da yapamıyorsa Muslera var :) Ayrıca 15 senedir kazanamıyoruz. Bu maçı alarak 15 senelik şanssızlığı kırıp tarih yazmak + psikolojik üstünlük için galibiyet de gerekli. Chedjou'nun ofans nitelikleri defans niteliklerinden daha fazla. Kafa toplarında zamanlaması ve pozisyon alması muazzam. İleriye çıkışlarında pek fazla hata yaptığını söyleyemem. Tekniği bir stopere göre çok iyi. Mesela az önce saydığım 2 niteliği Arena'da oynadığımız Anderlecht maçında son dakikada bize gösterdi. Defans olmasına rağmen gitti 2 kişi çalımladı, çizgiye girdi ve boşta olan oyuncuyu gördü. Şu an bunu yapabilecek yetenekte kimse yok. Belki Bruma denilebilir ama bir türlü göremedik. Geri kalan yerleri ise riske atmadan oluşturdum.​

54f1852bac9d45-63200913

Fb deplasmanında çıkarılabilecek en normal kadro bu sanırım. Kontrollü ve dengeli oyun + set oyunu için ideal + gerektiği zaman kontra-atak futbolu oynayacağımız oyuncular da var. Chedjou'yu ön libero yapmamın sebebi ; Melo'nun yerinin boş kalması ve Fb'de orta sahayı çabuk geçebilecek oyuncuların olması. Chedjou, Fb ataklarını başlamadan bitirmeli. O bitiremiyorsa geride Koray ve Semih gibi stoperlerimiz var. Onlar da yapamıyorsa Muslera var :) Ayrıca 15 senedir kazanamıyoruz. Bu maçı alarak 15 senelik şanssızlığı kırıp tarih yazmak + psikolojik üstünlük için galibiyet de gerekli. Chedjou'nun ofans nitelikleri defans niteliklerinden daha fazla. Kafa toplarında zamanlaması ve pozisyon alması muazzam. İleriye çıkışlarında pek fazla hata yaptığını söyleyemem. Tekniği bir stopere göre çok iyi. Mesela az önce saydığım 2 niteliği Arena'da oynadığımız Anderlecht maçında son dakikada bize gösterdi. Defans olmasına rağmen gitti 2 kişi çalımladı, çizgiye girdi ve boşta olan oyuncuyu gördü. Şu an bunu yapabilecek yetenekte kimse yok. Belki Bruma denilebilir ama bir türlü göremedik. Geri kalan yerleri ise riske atmadan oluşturdum​

- Koray çok riskli oynuyor son maçlarda, Chedjou gibi stoper oynamali
- Chedjou G.Saray geldikten beri 0 kez o mevki de oynadi, bu türlü denemeler ancak Erciyes veya Manisa ya karsi yapmaliydik, simdi geçiktik. Bosuna risk yapmayi yerine Hamiti orada oynatmak lazim

- Koray çok riskli oynuyor son maçlarda, Chedjou gibi stoper oynamali
- Chedjou G.Saray geldikten beri 0 kez o mevki de oynadi, bu türlü denemeler ancak Erciyes veya Manisa ya karsi yapmaliydik, simdi geçiktik. Bosuna risk yapmayi yerine Hamiti orada oynatmak lazim

-Chedjou da öyle riskli oynuyor bana kalırsa. Hatta bir ara saatli bomba diyorduk hala değişmedi o ayrı. Koray'ın bu maç için riske gireceğini zannetmiyorum. Zaten Hamza Hoca'da büyük ihtimalle oyuncularına riske girmeyin uyarısı verecektir. Baskı sırasında defansta paslaşma yerine topu taca atma gibi vs.

-Chedjou GS'ye geldiğinden beri hiç orada oynamadı ama Kamerun MT'de ve özellikle Lille'de orada oynadığı maçlar var. Yani yabancı değil oraya. Antrenmanlarda Hamza Hoca orası için ayrı bir çalıştırırsa Melo'dan daha iyi oynayabilir kalan maçlarda.

Sol bek hakan olursa mantıklı olur olcanla telles deplase olucak bir emenike yada gönülle başa çıkamayabilir

Yenilsek bile onurlu bir şekilde yenilelim hamza hocaya güveniyorum sizde bırakın artık şu lucescu gelsin , oyuncu değiştiremiyo sinanı oynatmıyor saçmalıklarını zaman bütünleşme ve inanma zamanı...

------------Muslera------------
Sabri--Chedjou--Semih--Telles
---------Hamit---Selçuk--------
---Bruma--Sneijder--Emre----
-------------Burak-------------

Emre çolak mantıklı bir tercih olur bu maçta yasinle brumanın muhtemelen eli ayağına dolancak o baskıda emre biraz daha alışkın bu ortamlara ayrıca hamit selçuk orta sahasının pres gücüne takviye olucaktır

fikstür muazzam derecede iyi. Biz kadıköy deplasmanına çıktığımız günün ertesinde bjk sivas deplasmanı oynuyor.
Eğer ki Bjk derbiden önce oynasaydı ve liderliği alsaydı bu maç içerisinde üzerimizde bir baskı oluştururdu.

Emre çolak mantıklı bir tercih olur bu maçta yasinle brumanın muhtemelen eli ayağına dolancak o baskıda emre biraz daha alışkın bu ortamlara ayrıca hamit selçuk orta sahasının pres gücüne takviye olucaktır

Yazin süper kupa macinda Yasin de görmüstük bu sorunu, ne yapacagini bilmiyordu acayip paniklemisti. Bence de Emre secenegi dogru olur, hem böyle maclari iyi biliyor hem göbege de yardim eder Hamit Selcuk aksarsa. Bana göre Balta mutlaka oynamali. Fener maclarinin bir numarali adami.

Yazin süper kupa macinda Yasin de görmüstük bu sorunu, ne yapacagini bilmiyordu acayip paniklemisti. Bence de Emre secenegi dogru olur, hem böyle maclari iyi biliyor hem göbege de yardim eder Hamit Selcuk aksarsa. Bana göre Balta mutlaka oynamali. Fener maclarinin bir numarali adami.

Aynen katılıyorum balta ve emre çok kritik

korayin yerine semih,yasinin yerine önde olcan geride telles oynar umarim

ileride de kral,fb bugün puan kaybetsin yıllar sonra kadıköydeki macta biz degil fb baski altinda kalsin

ayrics colak topcularin kralidir,arkandayiz dedik hoca ama colaki oynatmadigin her mac ayib ediyorsün

Yasin ve Bruma oynamamali

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

------------Muslera------------
Sabri--Chedjou--Semih--Telles
---------Hamit---Selçuk--------
---Colak--Sneijder-Olcan----
-------------Burak-------------

Semih oynasin diyenler neyin kafasini yasiyor, cok merak ediyorum. Adam haftalardir oynamamis, form durumu falan derken böyle önemli bir macta oynatma riskine hic bir antrenör girmez.

Fener maci icin stoper tandemi Chedjou-Balta olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt