STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 yaşındayım Kadıköy'deki her fener maçı öncesi acayip stres, maç saatinde naptığımı bilemezdim bir endişe olurdu.

Ama bu sefer çok farklı. Çok güveniyorum takıma. Kazanıcaz.

Yine Fener,yine kritik bir maç..son yıllarda kadıköyde fena oynamıyoruz,bekleri çok üstün fenerin kanat tercihlerinde Hamza Hocanın dikkatli olması lazım.
koyarsak iş biter,haydi Cimbom

Ciddi ciddi Alper'den cekinenler mi var? Siz bence Fener macini izlemeyin, stresten ve heyecandan kalbinize falan iner. Hakemle masa basi oyunlariyla degil, tirnaklariyla lider olmus takimi Alper Potuk'lu Fener yikacak ha, cidden komik.

Bu arada ben de bu mac icin Hakan Baltaciyim. Hoca cok istiyorsa Olcan'i oynatmak hucuma yonelik oynatsin.

Alper Potuku istemememizin o takimda dikine hizli gidebilen fark yaratan tek oyuncu olmasi. Bizde melo yokken bu tarz oyuncular kagni hamit ve selcuk icin cok cok sikinti yaratir.

Formalite maci benim icin. Bu sene cok buyuk ihtimal sampiyonuz. Ama ben kadikoye rahat kazaniriz kafasiyla gidip 2 den asagi gol yedigimiz bir mac hatirlamiyorum. Sampiyon gittigimiz yil bile 2 tane sacmasapan gol yedik webodan.

Ayrica decoder olayi var malumunuz. Sikecilere havlu attirmazlar. Ligin keyfi cikmaz yoksa son 11 hafta. Sacmasapan bir penalti vereceklerdir sikecilere buradan alintilarim.

Kisacasi bu maci sikecilerin kazanacagina eminim. Ancak biz bugun sampiyon olduk bence.

Kadıköyde erken gol yeme hastalığımızdan kurtulacağımız maç olur inşallah

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bjk de balıkesire puan kaybetse iyi olur.2-3 hafta sonra bu şikeci fenerle bjknin 4-5 puan önünde olursak şampiyonluk erken gelir.

mal fener avantajı bize vermesinin acısını çıkarmak isteyecektir beraberlik bize büyük avantaj sağlar yenilgi ile şansları eşitler fikstür avantajını en güzel şekilde öldürdüler :D beraberlik koparırsak şu maçtan şampiyon olmamamız için hiç bir neden yok

Ben aslında şu Umut'un kazanmamız şart değil açıklamasına çok sinirlendim, keza bazı arkadaşlar bu çok önemli diyerek destek de vermişler. Çok saçma ve gereksiz bir açıklama. Hiçbir şey deme daha iyi. Bir kere bu formayı taşıyan bir sporcu asla beraberlik bizi kotarır diyemez, dememeli. Hele ki rakip Fenerbahçe iken. Kazanmak şart, hem de şart oğlu şart. Rekabeti bir kenara bıraktım. Diyelim ki kaybettik.

Galatasaray 51
Fenerbahçe 50

Arkadan bir de gelen Beşiktaş var. Bir şekilde ben de onların yarıştan kopacaklarını düşünsem de şu an 1 maç eksikle 47 puanlı bir takım daha var ensemizde. Yok Beşiktaş da Fener'le oynayacak bilmem ne bunları geçelim, biz de Trabzon'la oynayacağız mesela, Fener oynadı berabere kaldı, bizim kazanacağımız garanti mi ? Misal o maçta puan kaybettik, Fener kazandı o hafta. Ne olacak ? Böyle daha tam 12 hafta var.

Tamam kabul avantaj bizde. Ama bu avantajı kazanıp ya daha büyük bir avantaja çevireceğiz, ya da yenilip Fener'i ve Beşiktaş'ı ensemizde, berabere kalıp en kötü Beşiktaş'ı ensemizde bulacağız. Tabi belki de Beşiktaş'ın aldığı skorlara göre yine rahat olacağız. Yani bu haftalardaki puan farkı bir şey ifade etmez.

Kendi düşüncem bu maç için, kazanamıyorsan kaybetme mantığı çok yanlış, sen kazanmaya oyna da kaybedersen de boşver. Çünkü olur da kazanırsan, ne elde edeceğini bir düşün. Korkak olmayalım yeter, bu forma altında oynayan her futbolcu da bunu bilmesi lazım keza.

Tabi hakemdir bilmem nedir, onlar dış etkenler onları saymıyorum. Zart uyduruk bir penaltı çalar orası ayrı, ama zaten sen maça yatmaya çalışırsan da kafaya koyduysa o penaltıyı çalar o yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Ben olsam şu 11'le çıkarım maça.

Telles - Balta - Koray - Sabri
Hamit Chedjou
Sneijder
Olcan Burak Bruma

Ched'i defansif orta saha gibi oynatırım. Selçuk biraz sıkıntılı geliyor bana. Aşırı top kaybediyor, pas hatası yapıyor son maçlarda. Uyumsuz oynuyor. En sevmediğim özelliği haybeye pas veriyor. Mesela yanında iki adam var Sabri sağ kanatta önü boş arada da Hamit var diyelim. Selçuk bomboş Sabri'ye atmaz gider gerideki yada yanındaki Hamit'e atar. Takım baskı yer sağ tarafta solda boş adam vardır orayı görmez o presin içinden birilerine verir topu kaptırtır. Selçuk ofansif orta saha Sneijder varken oynatılması boşuna onun yaptığı şeyleri yapmak istiyor.

Ben aslında şu Umut'un kazanmamız şart değil açıklamasına çok sinirlendim, keza bazı arkadaşlar bu çok önemli diyerek destek de vermişler. Çok saçma ve gereksiz bir açıklama. Hiçbir şey deme daha iyi. Bir kere bu formayı taşıyan bir sporcu asla beraberlik bizi kotarır diyemez, dememeli. Hele ki rakip Fenerbahçe iken. Kazanmak şart, hem de şart oğlu şart. Rekabeti bir kenara bıraktım. Diyelim ki kaybettik.

Galatasaray 51
Fenerbahçe 50

Arkadan bir de gelen Beşiktaş var. Bir şekilde ben de onların yarıştan kopacaklarını düşünsem de şu an 1 maç eksikle 47 puanlı bir takım daha var ensemizde. Yok Beşiktaş da Fener'le oynayacak bilmem ne bunları geçelim, biz de Trabzon'la oynayacağız mesela, Fener oynadı berabere kaldı, bizim kazanacağımız garanti mi ? Misal o maçta puan kaybettik, Fener kazandı o hafta. Ne olacak ? Böyle daha tam 12 hafta var.

Tamam kabul avantaj bizde. Ama bu avantajı kazanıp ya daha büyük bir avantaja çevireceğiz, ya da yenilip Fener'i ve Beşiktaş'ı ensemizde, berabere kalıp en kötü Beşiktaş'ı ensemizde bulacağız. Tabi belki de Beşiktaş'ın aldığı skorlara göre yine rahat olacağız. Yani bu haftalardaki puan farkı bir şey ifade etmez.

Kendi düşüncem bu maç için, kazanamıyorsan kaybetme mantığı çok yanlış, sen kazanmaya oyna da kaybedersen de boşver. Çünkü olur da kazanırsan, ne elde edeceğini bir düşün. Korkak olmayalım yeter, bu forma altında oynayan her futbolcu da bunu bilmesi lazım keza.

Tabi hakemdir bilmem nedir, onlar dış etkenler onları saymıyorum. Zart uyduruk bir penaltı çalar orası ayrı, ama zaten sen maça yatmaya çalışırsan da kafaya koyduysa o penaltıyı çalar o yapacak bir şey yok.
Asip kesecez diyenleride gorduk renktas bu sekilde ters psikoloji olusabilir fener ayaginda.
Umut oynamayacagi icin(ins) pek sikintida yok.
Umut galatsaray topcusu degil zaten onumuzdeki sene de yollar ayrilmali hic ama hic guven vermiyor. 2.forvetimiz bu adam olmamali bana kalirsa. Oraya hamle yapacagiz buyuk ihtimal. Niasse gundemde iyi de olur. Ama sene sonuna kdr mecbur cekecegiz. Pandev den iyidir umut. Pandev de hersey var lakin kosamiyor.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezonun en kritik maci bu arada kazanirsak buyuk bi avantaji aliriz. Eger cokta salakcs isler yapmazsak ipi gogusleriz.
Sansimiz bol olsun, iyi oyun demiyorjm sadece sansimiz bol olsun. Ne iyi oyunlar gorduk girmiyor anasini sattimin topu cunku.

Cok fazla pozisyon veriyoruz. Fener'in sansi yaninda olursa rahat yener maci.

Bulacagimiz erken gol ise cok farkli 90dk. izlettirir. Sneijder uzaktan caksa iyi olur.

Sezonun en kritik maci bu arada kazanirsak buyuk bi avantaji aliriz. Eger cokta salakcs isler yapmazsak ipi gogusleriz.
Sansimiz bol olsun, iyi oyun demiyorjm sadece sansimiz bol olsun. Ne iyi oyunlar gorduk girmiyor anasini sattimin topu cunku.

dün dortmund- schalke macini izledim.
ilk 70 küsür dakika skor 0-0

abartmiyorum ama skor o dikakaya kadar en az 5-0 olmasi gerekirdi dortmundun lehine. inanilmaz goler kacirdilar. sonra seytanin bacagini kirdilar ve 3 tane saladilar son 15 dakikada ama olmayada bilirdi yani.
bizimde bu tür maclarimiz oldu orda maalesef.
bu hafta ama bence onlar baskili oynayacak ve biz ise az posisyonlarimizi degerlendirip vurucagiz bunlari.

Asip kesecez diyenleride gorduk renktas bu sekilde ters psikoloji olusabilir fener ayaginda.
Umut oynamayacagi icin(ins) pek sikintida yok.
Umut galatsaray topcusu degil zaten onumuzdeki sene de yollar ayrilmali hic ama hic guven vermiyor. 2.forvetimiz bu adam olmamali bana kalirsa. Oraya hamle yapacagiz buyuk ihtimal. Niasse gundemde iyi de olur. Ama sene sonuna kdr mecbur cekecegiz. Pandev den iyidir umut. Pandev de hersey var lakin kosamiyor.

O yüzden dedim ya, asarız keseriz deme tabi, ama bu lafı da etmesin gözünü seveyim bir zahmet. Deme yani hiçbir şey daha iyi. Hangi kulüpte oynuyor onun farkına varması lazım önce.

Dediklerine de katılıyorum renktaş. Biz sezon başından beri ihtiyaç olan yerleri görüyoruz, yetmedi devre arası girdi, ayıptır günahtır. Hadi para yok, yahu kiralama diye bir şey var bizim yöneticilerin pek haberdar olmadığı. Kaç senedir altyapıda harikalar yarattığı söylenip, a takımda bir kez bile göremediğimiz gençlerden bahsetmiyorum bile.

O yüzden dedim ya, asarız keseriz deme tabi, ama bu lafı da etmesin gözünü seveyim bir zahmet. Deme yani hiçbir şey daha iyi. Hangi kulüpte oynuyor onun farkına varması lazım önce.

Dediklerine de katılıyorum renktaş. Biz sezon başından beri ihtiyaç olan yerleri görüyoruz, yetmedi devre arası girdi, ayıptır günahtır. Hadi para yok, yahu kiralama diye bir şey var bizim yöneticilerin pek haberdar olmadığı. Kaç senedir altyapıda harikalar yarattığı söylenip, a takımda bir kez bile göremediğimiz gençlerden bahsetmiyorum bile.
Ben sinan gibi adani neden umut yerine oyntmiyoruz onu mrak ediyorum. Ayni sekilde amrabati gonderenlere sevgilerimi iletiyorum.
Cok yanlis yaptik ona ragmen iyi kenetlendik. Bizi basariya goturen seyde bu oluyo genelde. Hamzaogluna saygim sevgim inanilmaz artti, sihirli degnek olsa bu kdr etkiyi zor ederdi.
Allah bu kenetlenmeyi bozmasin gerisi gelir.
Fener de de bu ta ters etki ediyor mesela panik bi yaptilarmi kayis kopuyor adamlarda :)
Bu yuzden dedigim gibi sezonun en kritik maci. Alirsak bitirirz ligi ins.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt