STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran toplarda hata yapmamamız lazım

şikeciler en çok golü böyle buluyor çünkü

Emre sevdiğim ve oynamasını istediğim oyunculardan biri ama maçta pasa dayalı bir oyun oynayacağımızı zannetmiyorum. Daha çok hızlı hücumlarla gol ararız diye düşünüyorum. Bu nedenle de kanatlarda hızlı oyuncuların olması bizim daha yararlı olur.

Emre sevdiğim ve oynamasını istediğim oyunculardan biri ama maçta pasa dayalı bir oyun oynayacağımızı zannetmiyorum. Daha çok hızlı hücumlarla gol ararız diye düşünüyorum. Bu nedenle de kanatlarda hızlı oyuncuların olması bizim daha yararlı olur.

Benim kanımca da öyle aman aman baskılı bi top oynayamayız Arena'ki maçlar gibi, daha çok savunmayı ilk planda tutarak, alan daraltarak, çok koşarak, pres yaparak oynamalıyız, zaman ilerleyip şikeciler oyundan düşmeye başladığında topu tutmaya başlarız gibi geliyor bana, hem savunma anlamında hem top tutma anlamında Emre brumadan daha iyi sanki..

Emenike, sow ve köyt gibi lords öf Thé kazmalardan gol yersek bize yaziklar olsun.

hangi fener maçında normal goller oldu varmı hatırlayan ? istedigimiz kadar pas yapalım pozisyon vermeyelim hatta tek kale top oynayalım

şans yine bu ayılardan yana olursa birinin kıçına çarpar yine girer o top çünkü son 10yıldır böyle

Şu fark yeriz şansımız yok falan diyenler kazanırsak sevinmesin mümkünse.

Yok savunmamız berbatmış FB affetmezmiş daha maç oynamadan siz zaten kaybetmeyi kabullenmişsiniz. FB kim neyi affetmiyor...

Bizim kaybedecek çok fazla bir şeyimiz yok yenilsek de öndeyiz. Stres yapması gereken taraf onlar.

Bu tarz maçlarda her zaman orta sahada üstünlüğü ele almak en birinci kuraldır.En azından pas organizasyonu yapılmasa bile rakibe alan bırakmayan bir yapı her zaman lehimize olacaktır.Kontra atak futbolu ile kadıköyde çok fazla bir şansımız olduğunu sanmıyorum.Rakibin puana ihtiyacı var ve belli bir baskı ile oynayacak bu nedenle fazla alan bırakmadan hataya zorlayarak oynamak akıllıca olacaktır.Defansdan yana kaygılarım var bu yüzden güçlü bir orta saha ile defansın yüküde biraz hafifletilmiş olacaktır.

e74f6f5a1b-42985.png

Son düzenleme:
bruma bu maç için fazla toy 70 gibi yorulan fbnin üzerine yollamak daha doğru olur bence.

brumayla başlarsak maçı veririz. yasin olcan ya da yasin telles olmalı kanatlar.

70.dkda fener 2-0 önde olsa bile skorun üstüne yatmayacaktır farkı arttırmaya çalışacaktır. bizde bundan yararlanıp brumayla topu ileri hızlı bir şekilde taşıyabiliriz.

ilk yarinin ilk 15-20 dakikasi ve ikinci yarin ilk 15 dakikalarindan tipik anadolu takimi gibi oynamaliyiz.
sonra normal oyununa gec ve vur kuslari

bruma bu maç için fazla toy 70 gibi yorulan fbnin üzerine yollamak daha doğru olur bence.

brumayla başlarsak maçı veririz. yasin olcan ya da yasin telles olmalı kanatlar.

70.dkda fener 2-0 önde olsa bile skorun üstüne yatmayacaktır farkı arttırmaya çalışacaktır. bizde bundan yararlanıp brumayla topu ileri hızlı bir şekilde taşıyabiliriz.

Bende Brumanın oynamamasından yanaydım fakat fikrimi değiştirdim. Çünkü Bruma oynarsa Caner çıkamaz.

ilk yarinin ilk 15-20 dakikasi ve ikinci yarin ilk 15 dakikalarindan tipik anadolu takimi gibi oynamaliyiz.
sonra normal oyununa gec ve vur kuslari

Kesinlikle böyle oynamalıyız. ilk yarı ve ikinci yarının başlarında sakin ve motive olmalıyız. Sadece o zaman baskı kuracaklardır ve gol bulamazlarsa yorulup oyundan düşebilirler. Sakince tedbirli beklemek gerek.

Adettendir Fener handikap yapar diyerek baslayayim düsüncelerime :)
Muslera
Sabri Chedjou Balta Telles/Olcan
Hamit Selcuk
Colak Sneijder Olcan/Telles
Burak

Bold ladigim yerler bence kritik bölgeler. Balta mutlaka oynamali bu macta, onun icin yarin Manisa ya karsi biraz görev alsin adam kac zamandir oynamiyor.

Sol tarafa gelince bence Telles/Olcan olmali. Hangisi önde hangisi arkada ilk etap da fark etmez bence, cünkü diyelim Olcan arkada aksadi verirsin talimati Telles ile degistirir yerini. Böylece oyuncu degisikligi yapmadan oyun icinde 4. bir "oyuncu degisikligi" hakkin dogar. Bence en mantiklisi bu.

Yasin son haftalarda güzel oynuyorda bence hem Yasin hem de Bruma sonradan girseler bu mac da daha etkili olurlar, ki ben katki verebileceklerinden de süphe duyuyorum acikcasi.

Sag kanada gelince bence Colak en dogru tercih. Hem göbege (Hamit ve Selcuga) destek olur hem de Sabri nin bindirmelerinde daha etkili olmasini saglar defansa yardimci olarak. Emre agresif bir tip, böyle maclara böyle adamlar gerek. Yasin ve Bruma cok pasif kaliyor ne yazik ki,. Ama akilli oynamasi lazim, 2-3 adam arasina dalmak falan olmaz. O herkesin begendigi haftalarda ki gibi oynarsa acayip katki saglar bu mac da.

Son düzenleme:
Fener üstümüze gelicektir, biz biraz geride beklersek onlar belli dakikadan sonra yorulurlar.

Ama defans hattına güvenemiyorum her maç gol yiyoruz

Biraz akıllı oynarsak bu maçı kontra ile 1-3 filan kazanırız yeter ki takım olarak defans yapalım.

Çok çok önemli bi maç, yenersek fişi çekeriz çok net şampiyon oluruz. Artık burdan vermeyelim şampiyonluğu tarihimizin en kıymetli şampiyonluklarından biri olucak. ( 4. yıldız, maddi gelir, üst üste şampiyonlar ligi prestiji)

Lütfen allah rızası için takımı okuyun üfleyin öyle gönderin 3 puan şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt