STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 1-3 skoru tahmin edenler inanın çok fazla olacak gibi hayırlısı :)

burak hazirmi?

umut
yasin - sneijder - bruma
selcuk - hamit
telles - koray - ched - sabri
muslera

umutun yerine burak olsa keske.

burda totem mi dönüyo anlamıyorum 4puanlık rüzgarı önümüze almışken ve sneijder gibi en üst düzeyde formda bir oyuncumuz varken neden galibiyet düşünülmüyo hala berabere kalırız diyenler var kazanıcaz bence bunuda buraya yazıyorum allahın izniyle 15 senelik özlem bitiyor korkma titre fener

Hamdi başkan fenerbahçe maçına giderse zevk almayacakmış kendisine küfür edilirmiş rahatsız olurmuş, ulan zevk almaya mı gideceksin başkan yardımcısı olduğun takıma destek olmaya mı ? Nasıl insan bunlar ya

bu sene bu capsizlarla sampiyon olursak tum takimin heykeli dikilmeli :)

Ayı oğlu ayı oynayacak mi? Sneijder bekliyor çünkü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
allah aşkına kanatlara olcan ve emre yazmışsınızda bi düşünün . kanatlarda bu ikisi oynarsa kontrayla gol atma şansımız çok çok düşük olur. brumanın mutlaka oynaması lazım . herkes biliyorki bu mallar deli dana gibi saldırcaklar . emre ve olcan ikiside sprinter değil . yasin ve bruma tam bu maçlık bence . her sene orta sahayı vermeyelim diye çıktık doldurduk ama bi bok olmadı. bu sefer hızlı kontra atak futbolcularıyla oynamamız lazım. sneijder ve selçuğun ani toplarıyla yasin burak bruma mutlaka pozisyon bulacaktır.

kazanırsak 2-3 kazanırız bence.

ama 2-1 yeniliriz gibi geliyor.

keşke son hafta oynansaydı bu maç. şimdi gaza başmış,rakiplerde sürekli puan kaybederken ..

Bu da benim tahminim;

fb_gs_ma_ne_zaman_canl_izle.jpg

Fenerbahçe' nin 2 haftadır yaşadığı puan kaybı, üzerlerinde baskı ve hırs yaratacaktır. Bu nedenle hırsları üst seviyede olacak. Bu durum avantaj da dejavantaj da olabilir.

Akıllı oynayıp önce baskıyı kırarak sonrasında istediğimizi almalıyız. Beraberlik yada galibiyetimizde ligin kalanı için dirençlerini ve umutlarını azaltacaktır.

Bizim için puan kaybı rakibi havaya sokar. Çok sakin ve akıllı oynamalıyız.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt