STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_________Muslera
Sabri Chedjou Hakan Olcan
_______Hamit Selçuk
Yasin ___Sneijder___ Emre
_________Burak

Yasin ve Emre orta saha ya direnç ve dinamizm getirecekler.
Bruma ikinci yarı girebilir.
Emre "Hamit-Selçuk" ikilisini pas oyununda rahatlatır.

Bence Hamca Hoca ama Koray ve Bruma yi oynatacak ..kazanan takımı bozmicak.
Umarım defansif açıdan sıkıntı çekmeyiz

2 haftadır yenen ve gayet de arzulu istekli oynayan kadroyu bozmak yanlış (bilmiyorum Burak oynayabilecek mi bir tek Umut'la o değiştirilebilir)

Galibiyet çok iyi olur ama yenilirsek de hala 1 puan avantajlıyız daha 12 hafta var sonuçta

bakiyorum soyle kadro kuran kisi sayisi cok az

kadro yapalim beyler :38573:

Fanatik öyle diyo;

Derbinin hakemi %99 Cüneyt Çakır

Derbinin hakemi %99 Cüneyt Çakır

MHK, şampiyonluk yolunda çok büyük önem taşıyan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemini belirledi.

fft104mm3514072.jpg

Henüz açıklamadı ama Merkez Hakem Kurulu (MHK), şampiyonluk yolunda çok büyük önem taşıyan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemini belirledi...
Eğer bir son dakika sürprizi olmazsa şampiyonluk yolundaki kritik kapışmada Cüneyt Çakır sahada.
Ligin ilk yarısındaki karşılaşmayı da yöneten Çakır’ın atamasının hafta ortasında açıklanacağı, deneyimli hakemin tek alternatifinin ise iyi bir sezon geçiren Fırat Aydınus olduğu bildirildi.

hakemlerin hepsi şerefsiz olduğu için önemli değil kimin yöneteceği

Eray

Tarik - Koray - Balta - Olcan

Cemaili - Yekta

Hamit - Emre - Umut

Burak

Çiksak ne olur acaba? :red:

Cüneyt olmasın ya.Fırat iyidir.

Maça hızlı başlamalıyız kazanmak için ilk 30 dakika da 1 ya da 2 gol bulursak maçı alabiliriz diye düşünüyorum maça yavaş başlarsak kadıköy psikolojisinin üstümüze çokecegini ve mental anlamda sorunlar yaşayacakmisiz gibi geliyor bu baskıyı ne kadar erken yıkarsak o kadar şansımız var

Acik söylüyorum Cüneyt dograr bizi. Banko penalti,he bir de Melo olsaydi banko kirmizi.

Oraya sadece sokuk final macinda sonuc almaya ciktik ve aldik ...
Genelde oylesine cikiyor bizimkiler maça

cüneyt olur aziz emri vermişti bir kaç gün önce tvde cüneyt olur diyerek.

Ahmet Çakar, Fenerbahçe 5-0 kazanabilir diyor. :oley:

Allah yardımcımız olsun o sene bu sene olsun maçı ispanyadan izleyebilecem inşallah şimdiden heyecan hat safhada artık şu şikeci yuvasında sacma sapan balık goller yemeyelim. İlk15-20 dk deli gibi saldıracaklar akıllı oynarsak cidden bu dakikalarda bile bi gol sıkıştırabiliriz ama savunma beni çok korkutuyor. Onların handikapı kalede muhtemelen ayı oynar maç eksiği var şişmiştir o şimdi Wesley ayağına kuvvet gördünmü yapıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt