STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb son maçlarda kaçan golleri bize karşı kaçırmaz bulduğunu atar. yıllardır bu böyle. buldukları ilk pozisyon gol olur. şansta bizden yana olması lazım.

derbide totem yapacak var mı ?? totem bulamayanlar veya eski totemden sıkılanlara gelsin maça 10 dakika kala kafanızdan aşağı su dökün sonra şapkayı takın maçı izleyin bakalım şapka ve ıslak kafa uğurlu gelecek mi??

Arkadaşlar merhaba , Fenerbahçeliyim objektif bir forum arıyordum burayı tavsiye ettiler. Herhangi bir kışkırtma , küfür , seviyesiz muhabbet amacıyla gelmedim bilgilerinize sunarım . Amacım dostça karşılıklı sohbette bulunmak. Şimdiden derbi için bol şanslar dilerim ,İyi olan kazansın

Arkadaşlar merhaba , Fenerbahçeliyim objektif bir forum arıyordum burayı tavsiye ettiler. Herhangi bir kışkırtma , küfür , seviyesiz muhabbet amacıyla gelmedim bilgilerinize sunarım . Amacım dostça karşılıklı sohbette bulunmak. Şimdiden derbi için bol şanslar dilerim ,İyi olan kazansın

Hosgeldin.

Bir Galatasaray forumunda bulundugunu bilerek hareket edersen sana kimse birsey demez.

Iyi forumlar.

Keşke lig bitmeden önce gelseydin yinede hoşgeldin :)

Kazanan takım bozulmaz gibi saçma sapan argümanlarla Koray-Olcan oynarsa savunmada işimiz zor

Ligin en dandik takımları bile maden buldu orada, Koray-Olcan arasına atılan her uzun top tehlike. Ayrıca Fenerbahçe'de Kuyt var, Olcan'a göre fiziksel anlamda çok çok üstün. Gökhan Gönül gibi bir bek var adamlarda, çok riskli bir iş yaparız Olcan'la sol bekte başlarsak.

Sabri Chedjou Balta Telles, bence en ideal savunma budur derbi için. Olcan'ı illaki oynatacaksa, sol önde oynatsın.

maçı bi değerlendirir misin?

eksik yönleriniz
bizim eksik yönlerimiz

ve nasıl bir maç olmasını istersin ? kavga dövüşlü ? centilmence ?

hosgeldin

Hoşgeldin.

edit

Son düzenleme:
hocaya şimdi bişey diyecem ceza alacam

lan sneijderi neden oynatıyon fenerbahçelilik duyguların mı kabardı hamza ?

sinan gümüş yine yedek.

Galiba kendi istemiş oynamayı. Neyse kondisyonuna güveniyoruz Sneijder'in

Fener 2.10 biz 2.20 beraberlik 3.00 civarı olur -bence-..

Sent from my iPhone using Tapatalk.

Sneijder gol atsın, yenelim. Skor hiç önemli değil. Yenersek artık kimse tutamaz şampiyonluk yarınlara kaldııııığğğ diye inletirim her yeri :D

nasil bir skor ortaya cikarsa ciksin ben bu takimdan umutluyum acikcasi bundan sonraki haftalarda da.

neden diye soracak olursaniz yedekte sürünen adamlar ilk 11'e adapte oldu (yasin olcan) vs. Hamit iyi top oynuyor kendi yetenegine göre, Dzemaili oynamaya basladi.

kalede muslera

defansta sabri chedjou semih telles (koray,hakan)

orta sahada hamit selcuk sneijder (dzemaili, emre)

kanatlarda yasin olcan bruma (sinan)

ileride burak umut (pandev)

yani bu oyuncu grubunun götürmesi gerekiyor abi bu seneyi.. insallah istedigimiz skoru aliriz! :):):)

yenilince sövüp kacacak reservd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt