STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meloyu bitirdin hamza hocayamı geldi sıra isa :)

meloyu ben mi bitirdim ozaman adam bu sene kötü oynuyor diyodum meğer belindenmiş ona rağmen fedakarlık yapmış bilmediğim için öyle konuşuyordum. ama yine de iyi oynadığını söyleyemem melonun.

hamza hocaya da futbol anlamında zaten kimse laf edemez ligde lideriz yenilgimiz yok

burakın sakatlanmasından sonra sneijderi riske etmesi mantıklı bir hareket değldi. bugün sneijder oynamasa da yenerdik.

bir de sinana daha fazla şans vermesi lazım lig için o kadar ısrar etmiyorum ama her zaman söylediğim gibi balçova gibi bir maçta 60-70 dk oynaması lazımdı

kadrolar açıklandığında da 11de görmeyince her zamanki gibi 80de falan alır diye düşündüm ama 45 dk oynattı bu da iyi birşey.

İsa biraz toparladın bravo bu kontrayı yapmasan çarşıyı karıştıracak bir şey atıcaktım ortaya neyse biraz daha bekliyecem :)

bu maça prandelli kadrosuyla çıkmak lazım

------------Muslera---------
sabri-chedjou-Koray-Telles
---hamit---selçuk---xhe---
Olcan----------------Sneijder
-----------Burak-------------

Hamiti cizgiden olabildigince uzağa atın arkadaşlar.

Dzemali bugün çok formda göründü. Her pozisyonun içindeydi... Derbide denenmeli bence.

maçı bi değerlendirir misin?

eksik yönleriniz
bizim eksik yönlerimiz

ve nasıl bir maç olmasını istersin ? kavga dövüşlü ? centilmence ?

eksik yönlerimizden bahsedecek olursam . Forvetlerimizin son zamanlardaki basiretsizliği ve takımın aşırı hırsdan dolayı cabuk kart görmeye meyilli olması.

sizin eksik yönlerinize gelecek olursam. Bir kere defansınızdaki koray ne semihten nede hakan baltadan aman aman üstün değil. Hakan bizim maçlarda bize baya bir ters geliyor. onunla başlasasın daha iyi olur gibi ama ozamanda aşırı yumuşak kalırsınız gibime geliyor.Melonun olmaması bizim için hem psikolojik açıdan hemde sizin defansınız açısından çok iyi oldu. olcan keza bir caner kadar defansıf değil öyle gözlemledim. anadolu maçlarında çok rahat arenada oynar ama zor deplasmanlarda sıkıntı çekersiniz bence.

benim anlamadğım tek konu biz bu sene burak yılmaz gibi bir oyunucunun eksikliğini çok çekiyoruz ama adam size ne yapsa yaranamıyor.gördüğüm kadarıyla forumun neredeyse yarısı buraktan umutsuz yada beğenmiyor diyelim. ve tab i sneijdere değinmeden olmaz. sadece kıymetini bilin diyorum . .

Beklerini çıkarmamak feneri durdurur. Çıkarmamak için de Olcanla ve Yasinle saldırmalıyız o bölgede. O yüzden kadro şu şekilde olmalı

b0b3dd2e92-43406.png

Benim bu maçlar sonrası 11'im

Muslera----Sabri,Chedjou,Hakan,Olcan----Hamit-Selçuk----Telles-Sneijder-Yasin----Burak

Hocanın Bruma'ya güvendiğini düşünüyorum.
Eksikleri var biliyoruz ama bence oynatacaktır ve aynı 11 ile çıkarız.
Hayırlısı olsun, inşallah bu kötü seriye son veririz.

fener bizle degilde başka bir takımla karşılaşsaydı muhtemelen kontrollü oyununa devam ederdi

kadroları huzur evi gibi oldugu için 65ten sonra yine kopmalar başlardı

emre aşagı yukarı her macta oldugu gibi dk 40larda baldırını tutmaya başlardı

emenikeyi saymaya bile gerek yok 12 milyon ona verilen parayla afrikadan 1 kamyon adam alınırdı

fenerin 2 yıldır bütün yükünü bekler çekiyor gökhan ve caner it gibi koşuyorlar

takımın hocası olarak azizin bu maçta en büyük kozu yine bu 2si olur.

Geçen hafta kadıköyde dzemaili ilk 11 de oynasın denseydi, diyen kürekle kovalanırdı heralde. Tamam manisaya karşı performansı çok iyiydi fakat defansif açıdan çok kırılgan olduğu gerçeğini değiştirmez.Kesinlikle Hamit olmalı dzemaili çok büyük risk olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt