STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stadi yaksinlar yine yeter bana

Dzemaili, Hamit, Selcuk'lu üclü ortasahaya sicak bakmiyorum. Hucumda sIkIntI yasariz. Yasin fln kesilir, Sneijder sola gecer ve etkisiz kalir. Son maclarimizdaki kadroyla cikalim iste, Sneijder ortada Yasin-Bruma kanatlarda.

cuneyt cakiri vermisler yine maca. allahim belasindan kurtulamadik bir turlu.

Raad yeniliriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şaibeli bir hakem olan eyyamcı Cüneyt Çakır'ı vermişler yine bu maça :red: Şaşırdık mı? Tabi ki hayır... Aziz denen kepazenin Cüneyt'i istemesinden belliydi zaten! Yayıncı kuruluş şikecilerin bu isteğini kırmayacaktı tabi ki :mad:

kaybederse azizin son fb-gs maçı olur
çünkü 4. yıldız da büyük ihtimal kaybedilecek.

cüneyt cakır'da verildigine göre bosuna tartısmaya gerek yok, kapatın bu konuyu gitsin.

bu macta fb'nin puan kaybetmesine tff-siyasiler-medya-lig tv kimse müsade etmez.

aZİZ Maça cüneyt, verirler demişti. Dedigi oldu. Tapelerde de bu herifi istiyordu. 4 puan öndeyiz. Eyyam yapar diye düşünüyorum. hiç güvenmiyorum. Faullü gol yiyebiliriz. Şampiyon gittigimiz sezon gibi.

evrenin az evvel ntvsporda verdigi kadro;

Muslera
Sabri
Koray
Ched
Olcan
Selcuk
Hamit
Bruma
Sneijder
Yasin
Burak

kazanan kadroyu bozmamış hoca bence doğru yapmış

millet canerden gökhandan korkuyor anlamıyorum

ligin en iyi kanadı gökhan töre bile bir şey yapamadı o kadar sıkıntı yapmayın otoban yapamazlar kanadı falan

en fazla çekilen bir şut fblilerin önüne düşer gol yer yeniliriz.

evrenin az evvel ntvsporda verdigi kadro;

Muslera
Sabri
Koray
Ched
Olcan
Selcuk
Hamit
Bruma
Sneijder
Yasin
Burak

Bu MaÇTa fazla begenmesemde Semih oynamali. Günter ve Chedjou 2 lisi agir geliyor. Emine ve sow hizli oyuncular. Hazirsa semih olmali.

Bu MaÇTa fazla begenmesemde Semih oynamali. Günter ve Chedjou 2 lisi agir geliyor. Emine ve sow hizli oyuncular. Hazirsa semih olmali.

Semih hazır değil diyor,ağrı hissetmiş kupa maçında.Ben de Koray'ı pek tutmuyorum.Tercihim Chedjou-Balta olurdu ama Evren'i iyi dinledim.Koray'ı oynatma nedeni pas oranının yüksek olmasiymiş.Maç raporlarini dikkate alarak geriden topu çıkarma konusunda Koray son derece başarılı diyor raporlara göre.Ben beğenmiyorum.O ortamda hata yapmaya müsait bir topçu.

Hoca stoperde sertlik istiyorsa ozaman Korayi anlarim ama oyun kurma konusunda Balta döver.

Koray oynamalı beyler, alıştı artık son maçlarda. Sadece kupada oynayan semihi bu maça koymak risk olur. Nede olsa maç ritmi yok henüz.

Ha bu arada hakemde onlardan olsun 12 kişi olsunlar. yine yeneceğiz yine yeneceğiz.

Mert oynasaydi güzel olurdu ha, ne zaman kaleden ciksa Fenerin basina dert aciyor. Cizgide iyi kaleci ama kaleyi terk edince cuvallama ihtimali yüksek.

Koray oynamalı beyler, alıştı artık son maçlarda. Sadece kupada oynayan semihi bu maça koymak risk olur. Nede olsa maç ritmi yok henüz.

Ha bu arada hakemde onlardan olsun 12 kişi olsunlar. yine yeneceğiz yine yeneceğiz.

Koray yerine Balta oynamali

Korayin oynadigi son maçlarda pek iyi degildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt