STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper kupadaki maçın 11i bu şekildeydi.

sadece veyselle melo vardı

Formsuz Sneijder
Formsuz Olcan
Formsuz Yasin
Formsuz Selçuk
Formsuz Burak

Vardı o dönem. Çoğunluğu performansını artırdı. + Sabri faktörü eklendi yani Veysel'le kıyas dahi olmaz.

O maçta olmadı diye bu maçta da olmayacak denmez.

cüneyt çakir belirli bir tecrübeye sahip, öyle hata yaptim diye korkmaz.

Elimizde Sağ tarafta oynatacağımız orijin Kanat yok abi. Ayrıca Brumanın varlığı diğer kanatta da Olcanın varlığı Fenerbahçenin 2 bekini huzursuz edecektir bence. ikisi de hızlı oyuncular ve Galatasaray kontraya iyi çıkan, Fenerbahçe de kontraya karşı zayıf olan bir takım. Ben maç başlar başlamaz saldıran bir fenerbahçe beklemiyorum açıkcası. Dengede bir maç bekliyorum. Bakma sen medyanın goygoyuna. ilk dakikadan itibaren ablukaya alacakmış, saldıracakmış gibi şeyler sözde olur. Galatasaray Fenerbahçenin ne olduğunu bildiği kadar, Fenerbahçe de Galatasarayın ne olduğunu nerede ne yapacağını biliyor. Tabi 10 kişi kapanırsan o zaman başka. O zaman Fenerbahçe ablukaya alır. Burada da hamza hocanın söylediklerine güveniyorum. Kazanmaya gidiyoruz, beraberliğe gitmiyoruz demişti. Fenerbahçenin bizi itmesine izin vereceğimizi sanmıyorum. Yine de kadroyu görmeden peşin konuşmayayım. 4-3-3 çıkacağımızı yazıyor gazeteler.

beklediğim kadro bu:

1213041_Galatasaray_SK.jpg
Bruma oynarsa kanatta kaybolacağını düşünüyorum.

Eskiden kanatta hızlandığında rakibini ekarte ediyordu. Bu aralar onuda yapamıyor. Bence kesinlikle Bruma' nın maçı değil bu maç.

Ben olsam sağ açıkta Olcan, sağ bekte Sabri, sol açıkta Telles ve sol bekte de Hakan ile başlardım. Sadece burda kanat oynayan Telles' in isabetsiz ortaları beni biraz düşündürüyor.

GT-I9300 Tapatalk

Sneijder:"İlk maçta arkadaşlarım bana 'örümcek ağlarını aldın' demişti. Bu benzetme hoşuma gitti. Aynısını yapacağım"

"İlk kez Kadıköy'e derbiye geliyorsun, Hollanda İle gelmiştin ama? Atmosfer zor olacak" Sneijder:Terim'in ceza aldığı sene tribünden izledim

Wesley Sneijder:"Derbiyi milli maçla kıyaslayamayız. Bir çok çılgın maça çıktım atmosfer problem değil. Biz rahatız onlar geride ve baskıda"

Bruma oynarsa kanatta kaybolacağını düşünüyorum.

Eskiden kanatta hızlandığında rakibini ekarte ediyordu. Bu aralar onuda yapamıyor. Bence kesinlikle Bruma' nın maçı değil bu maç.

Ben olsam sağ açıkta Olcan, sağ bekte Sabri, sol açıkta Telles ve sol bekte de Hakan ile başlardım. Sadece burda kanat oynayan Telles' in isabetsiz ortaları beni biraz düşündürüyor.

GT-I9300 Tapatalk

Iste bir mac icin bu kadar degisiklik yapar mi bi hoca? Yapti diyelim, maglubiyette taraftar ne der?

Simdi rahat rahat konusuyoruz da, taraftarimizi da biliriz. Sonuca göre dogru 11´ler, yanlis tercihler havada ucusur.

Evet bende tam karar veremiyorum, ama galiba 12 mactir yenilmeyen anlayistan vazgecmemek lazim herhalde.

Formsuz Sneijder
Formsuz Olcan
Formsuz Yasin
Formsuz Selçuk
Formsuz Burak

Vardı o dönem. Çoğunluğu performansını artırdı. + Sabri faktörü eklendi yani Veysel'le kıyas dahi olmaz.

O maçta olmadı diye bu maçta da olmayacak denmez.
olmaz demedim ki :) o kadronun aynısı nerdeyse dedim :D

Eyyamcı Cüneyt'i vermişler :38573:

Galiba Ismail Kartal Emenike´yi kesip Diego´yu oynatacak. Umarim lehimize olur.

_____________________Goril______________________

__Gönül________Alves________Egemen________Boynuzlu_____

_____________________TOPal___________________________

________________Apaci_____Ruh hastasi____________________

__________Köyt____________________Diego________________

_____________________Sow_____________________________

Kazanacağız diye şartlamayın kendinizi, sonra üzülüp futbolculara ve hocaya aşırı sallıyorsunuz.

4.hakem de Anelka'nın elini görmeyen Özgüç Türkalp

Iyi ki o Bünyamin Gezer denilen seref yoksunu hakemligi birakti.

Galiba Ismail Kartal Emenike´yi kesip Diego´yu oynatacak. Umarim lehimize olur.

_____________________Goril______________________

__Gönül________Alves________Egemen________Boynuzlu_____

_____________________TOPal___________________________

________________Apaci_____Ruh hastasi____________________

__________Köyt____________________Diego________________

_____________________Sow_____________________________

Umarım Alves ve egemen banko çıkar. Bu iki mal da aynı tip stoperler. Bunlar icin saglam topcular ikisi aynı an da oynadıģı zaman fener gole kapatıyor kalesini diyorlar da. Coğu takimın fenere kapalı ve kontra oynadığını hesaba katmıyorlar atak oynayan her takıma pozisyon verir bu ikili. Hele savunma arkası koşularda hızlı bir forveti varsa rakip takımın, hantallıklarından rakibe de yetişemezler. Bir diger avantajları ise kart görmeye çok musait olmaları. Pazar günü sahada caner, emre, egemen, alves gibi 4 tane bomba olacak. Avrupada bu bombaların üzerine oyun kuran rakip takım hocaları var. Nedense Tr de böyle bir şey yok.

Iste bir mac icin bu kadar degisiklik yapar mi bi hoca? Yapti diyelim, maglubiyette taraftar ne der?

Simdi rahat rahat konusuyoruz da, taraftarimizi da biliriz. Sonuca göre dogru 11´ler, yanlis tercihler havada ucusur.

Evet bende tam karar veremiyorum, ama galiba 12 mactir yenilmeyen anlayistan vazgecmemek lazim herhalde.
Tabi işin birde Hamza Hoca tarafı var. Bakma sen foruma, sadece burda taraftar yok. Herkesin öngörüsüde farklı tabi.

Değişiklikleri yapmayacağını bende aslında biliyorum ama Bruma bu maç için olmaz. Çok net.

GT-I9300 Tapatalk

Umarım Alves ve egemen banko çıkar. Bu iki mal da aynı tip stoperler. Bunlar icin saglam topcular ikisi aynı an da oynadıģı zaman fener gole kapatıyor kalesini diyorlar da. Coğu takimın fenere kapalı ve kontra oynadığını hesaba katmıyorlar atak oynayan her takıma pozisyon verir bu ikili. Hele savunma arkası koşularda hızlı bir forveti varsa rakip takımın, hantallıklarından rakibe de yetişemezler. Bir diger avantajları ise kart görmeye çok musait olmaları. Pazar günü sahada caner, emre, egemen, alves gibi 4 tane bomba olacak. Avrupada bu bombaların üzerine oyun kuran rakip takım hocaları var. Nedense Tr de böyle bir şey yok.

Yedeklerinin Bekir ve Kadlec olduğunu düşünürsek en iyi ikili bu ikisi.

Ilk 11 konusunda fikirlerim bi öyle bi böyle. Gercekten karar veremiyorum.

Klasik 11´den taviz vermesek mi, orta sahayi üclesek mi, biraz tecrübeli 11 mi oynatsak, karar veremedim.

Kafamda gidip gelen 11´ler:

2285.jpg

2286.jpg

2287.jpg

bence hicbiri.

En iyisi:
Muslera
Sabri Chedjou Balta Telles
Hamit Selcuk
Olcan Sneijder Yasin
Burak

forumda bir bozukluk var sanki beğen tuşu çalışmıyor gibi. birde anasayfada yeni mesaj atılan konular bazen gözükmüyor

Emenike'den çekinen bir ben varım sanırım.

Son haftalar leş gibi oynuyor ama bize oynayacağı tutar sevmediğimiz bir tarzı var.
Oynamasın mümkünse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt