STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim gerzek başkanın açıklamaları işe yaradı anlaşılan :)

Sizin Başkan'ın açıklamalarının sadece bir maçı hedef aldığını düşünmüyorsun herhalde.

Adam geldiğinden bu yana hem kendi taraftarına hem de TFF'lere ürekli mağduriyet üzerinden istediğini yaptırmayı başardı.

İşine gelince son 10 yıldır en kötü 2. olduk, 15 yıldır ezeli rakibi yeniyoruz ama yine de hakemler bizi mağdur ediyor. Birazcık kafası çalışan ve yürekli gazeteci yok ki sorsun şunları.

Her Kadıköy de oynadığımız derbilerde olduğu gibi bu derbide de kesin fenerli futbolcular ortamı germeye çalışacaklardır.Özellikle Ayı Volkan,Emre Beleşoğlu,Meirelles,Bruno Alves gibi futbolcular bu maçta ortamı germek için ellerinden geleni yapacaklardır.Daha önce de buna benzer çok yaptılar.Çünkü Fenerbahçe gerginlikten beslenen bir klüp ve bizim futbolcular demoralize olurlarsa bu onların avantajına olur.Bu yüzden futbolcularımızın bu gerginlikte sakin olmaları ve tuzağa düşmemeleri gerekiyor.

O zaman sıkıntı yok,yani hakemle kazansak haklı olurdun bi nebze.

Geçenki 2 derbide Alves ve Veli'yi atmıştı.(İkisi de doğru karardı)Onun etkisinde kalıp Fener'in kırmızısını es geçebilir.Ben Fener'in kırmızı potansiyelini yüksek görüyorum.Bizde Sabri dışında kırmızıya yakın oyuncu yok ama Fener'de Volkan,Caner,Alves,Emre,Meireles ve Egemen gibi kırmızı karta yakın isimler var.

Cüneyt'i zaten istemiyordum.Aziz'in açıklamasından sonra hiç istemedim.Bizim Duygun da Cüneyt'e güveniyoruz,gururumuz diye açıklama yaptı.Halbuki taçtan yediğimiz golü gündeme getirip Aziz'e karşı kontra yapmalıydı.

biraz abartılmış sanki. cüneyt çakır gibi hakem kendini en az bir oyuncuya kırmızı vermem lazım diye mi hazırlayacak
bence kırmızı kart verirse fenerli bir oyuncu görür onun dışında hakem maçı fazla (abartıldığı kadar) etkilemez

Defansta Sabri Koray Chedjou Olcan 4lusu ile cikacaksak maca benim bu maca yurek dayanmaz arkadas. Ayrica otoban olur o kanatlar. Olcan hucumda cok ileri cikiyor iyi guzelde hamit ile selcuk efendi topu kaybettigi zaman olcan o totosuyla geri donemiyor haliyle. Ben bu 11 ile cikicagini sanmam facia yasariz.

Her kadıköy'de oynanan derbide ciddi umudum vardı bu maç zerre umudum falan yok. Bundada vardır bir hayır.

3-1 yenileceğiz gibime geliyor.

Bence üçlü orta saha ile çıkmalıyız çünkü orta saha mücadelesi çok önemli ve fener sanilanim aksine golleri kanatlardan değil ortadan yiyor hamit selçuk dzemaili bence iyi olur ve topalida sneijder ile kitlemeye calisirlarsa orta saha tamamen bizim olur hamit selçuk çok yumuşak kalır bence

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defansta Sabri Koray Chedjou Olcan 4lusu ile cikacaksak maca benim bu maca yurek dayanmaz arkadas. Ayrica otoban olur o kanatlar. Olcan hucumda cok ileri cikiyor iyi guzelde hamit ile selcuk efendi topu kaybettigi zaman olcan o totosuyla geri donemiyor haliyle. Ben bu 11 ile cikicagini sanmam facia yasariz.

Koray oynarsa 2 asist yapar fenerlilere.
Facia olur.

------------Muslera------------
Sabri--Semih--Ched---Olcan
--Dzemaili--Selçuk--Hamit--
--Bruma--Burak--Sneijder--

Olabilir. Sabri ve Olcan kanatları işler.
Hamit*Selçuk göbeğiyle Fener bizi yer gibi.

Fener raad alır.

Ben kotu oynayacagimizi dusunmuyorum.Hatta 2-3 kez cok net pozisyon yakalariz. Zaten skor olarak degilde oyun olarak ezildigimiz 1 tane mac var benim hatirladigim kadikoyde.

neden Yasin dedin renkdaş ??
Vasat futbolcu oldugu icin. Bizim seviyemizde degil, olamaz da zaten. Katiliyorum, son haftalar yükselise gecti, ama bu hali bile ne kadar yetersiz oldugunu gösteriyor. En iyi yaptigi sey bos alanda top sürmek. Önemli maclarda rol almasi mümkün degil.

Gökhan Gönül'ün sakatlanıp futbol hayatının bitmesini temenni ettiğim maç.

Vasat futbolcu oldugu icin. Bizim seviyemizde degil, olamaz da zaten. Katiliyorum, son haftalar yükselise gecti, ama bu hali bile ne kadar yetersiz oldugunu gösteriyor. En iyi yaptigi sey bos alanda top sürmek. Önemli maclarda rol almasi mümkün degil.

Yetersz görülebilir ama takım savunmasına iyi yardımı var bence ve önde prese iyi yardım ediyor ve Wes ile bakmadan anlaşıyorlar :) Bende Brumaya takığım bu aralar çok hantallaşmış gibi geldi Erciyes maçında canlı izledim ve pek beğenmedim. +Korayda çok iyi değil gibi

Yillardir hic olmadigim kadar rahatim bu mac öncesi. Son senelerde hep kafama takardim tüm hafta boyunca, bu sefer ise cok rahatim.

Üçlü orta saha ile çıkarsak en az 4 gol yeriz, facia bir tablo çıkabilir ortaya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt