STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener alır çok iyi alır rahat alır.

İsodan çekiniyorum müthiş taktisyen ve elinde selçuk gibi maçın akışını değiştirebilen bir yedek kuvvet var.

Diego varken şansımız çok az. Adamın kupa maçında attıgı golü gördünüz mü?

Diego patlayaçak bize.

volkan gibi bir kaleciye gol atmak mümkün değil yerli neuer belkide daha iyi.

Umarım stadı yakarlar keyifli bi mac izleriz

kadıköyü atese verecegiz,hasortmanliya güveniyorum

aykuttan aldigi görevi layigiyla yerine getiriyor

bu arada gökhan gönül sakatlanmadi mi hala

İsoş'u okumadın sanırım, okusaydın böyle konuşmazdın, adam kupa maçında patlamış, ve patlamaya devam edecekmiş

Ben o korkagin bize karsi Diego yu oynatacagini sanmiyorum. Oynarsa bence bizim icin avantaj olur, cünkü orta üclüyü bozmak zorunda kalir Ismail Eagle.

Bence Topalin Sneijdere yapismasi bunlar icin avantaj dan daha cok dezavantaj olur. Adam bunlarin ortasahasinin en direncli ismi.

Yapissin Topal Sneijdere, fark etmez daha fazla alan buluruz eger Arap Ismail böyle bir hata yaparsa.

ya genelde öyle olmuyor.sneijder hızıyla yahut kıvraklığıyla adam geçen biri değil.dolayısıyla boş şut imkanı pek bulamayacaktır.etkisi diğer maçlara nazaran daha az olabilir ama sneijder bu belli de olmaz tabi.

topal tabii ki sneijderle çizgiye kadar gelmeyecek ama rakip sahayı geçtiği an kale sahası çevresinde top yaptırmamaya çalışacaktır.burada bizim sinmeyip toplu hücumlar yapmamız gerekiyor ki rakibi tedirgin edelim.aksi halde bir iki cılız hücumla rakibi iyice cesaretlendiririz.oyun iyice sahamıza yıkılır.

sneijder ortasahaya yardım edecek diye düşünüyorum.yasin daha istekli ve daha gayretli olmalı.bruma ise artık yeteneğinden yani kendisinden korkmaktan vazgeçmeli.fener defansını korkutmalı.

İsmail Dieogoyu oynatmaz yüreği yetmez 5 dakika bile baskı kursak ona yıkar içten içten partiyi çapı o kadar bu riski göze almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt