STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz olurda yenersek muthis eylenecegiz yahu.

Aziz istifa
Arap istifa
Ay lav yu Alex
Top Emenikenin ayagina geldiginde isliklama
Macin bitis duduguyle ortasaha da toplanacak GSli topculari gorunce fenerlilerin stadi yakacak olmasi
Azizin mac sonunda koy agasi gibi fenerli taraftari maraba gibinsanip azarlayacak olmasi

Of of of.

Ben o korkagin bize karsi Diego yu oynatacagini sanmiyorum. Oynarsa bence bizim icin avantaj olur, cünkü orta üclüyü bozmak zorunda kalir Ismail Eagle.
Aynen katılıyorum, daha yumuşak bir ortasahaya dönerler bu bizim işimize gelir ama Diego'yu ilk 11'de başlatmayacaktır, zaten ondan bir halt olmaz, ben makara yapıyorum Diego patlayacak, Fener rahat alır diyerek filan.

ben rekor beklıyorum fener patlama yapacak emenike hetrik yapabilir

ilk 30 dk cok onemlı cok pis saldırcaklar biz bi gol atsak keşke o 30 dk da

ilk 30 dk cok onemlı cok pis saldırcaklar biz bi gol atsak keşke o 30 dk da

Vallah bu bitik Fener o kadar saldirabilir mi ilk dakikalarda pek emin degilim. Bence adamlar yillardir tirsmadigi kadar tirsiyor bu mactan, cünkü bu sene yenilme ihtimalleri yüksek cünkü takimda is yok.

Iki kanadi kilitledin mi bunlarin sansi yok.

Fenere formasındaki çubuklar hariç yeni çubuğu monte edeceğimiz maçtır.

Arkadaş bu nedir böyle karamsarlık maç öncesi birbirimizi motive etmeliyiz sizin yaptığınıza bakın.

fenerde kadro ve takım üzerinde en yetkili isimler

Aziz > emre,ayı,selçuk > ismail

bu duzeninin böyle oldugunu şikeciler bildigi için o yüzden çıldırıyorlar

11 maçın 9 nda ilk 20 dakika golü bulmuşuz bu sene, yine bulursak fişi çekeriz

İzleyin videoyu. :D

[FBV]1046472245366250[/FBV]

Son düzenleme:
Sistemi bozup Olcan , Bruma , Yasin , Koray i kesip Dzemaili , ve Telles'i hatta Semih bi anda hiç denemeden 11'e koymak saçmalık olur , yapmayın etmeyin , asıl öyle fark yeriz . Bu yazılan kadro ile fazla ofansif oynayamayız

Bruma'yı kesip Emre Çolak yazanlar var ikisi farklı tür oyuncular Emre ortasahaya iniyo otomatik olarak Caner'in önü boş kalıcak daha rahat çıkabilecek Emre oynarsa , Bruma varken o kadar rahat çıkamaz asla Bruma orda hiçbirşey yapamasa bile kenardan Caner'e tehdittir , keza Yasin de Gökhan'a . Bu kadroyla çıkıp kontrollü ofansif , her zamanki oyunu oynamamız lazım , defansıf oynarsak bir yere varamayız , rakipi durdurmaktan çok gol atmaya çalışmalıyız.

Telles sonradan girip sol açık oynadığında çok daha etkilidir. Olcanın arkası boş kalıyor devşirme olmadığı için kimi zaman ama Olcan'ın ileri çıkışları Sneijder'i bile çok rahatlatıyor , kadroyu bozmanın alemi yok.

---------------Muslera-------
Sabri---Chedjou---Koray---Olcan
---------Selçuk--------Hamit-------
Bruma-------Sneijder-----Yasin--
---------------Burak--------------

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt