Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
Taptalktan giriyorum izleyemedim eray.İzleyin videoyu.
[FBV]1046472245366250[/FBV]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taptalktan giriyorum izleyemedim eray.İzleyin videoyu.
Bu arada ligde bireysel oalrak hava topu kazanma sayısında en iyi oyuncumuz 28. sıradaymış. O da bu forumda hava topu kazanamıyor denilen Semih.
Taptalktan giriyorum izleyemedim eray.
Hahha iyimiş gerçekten.Facebook linkinden bak.
https://www.facebook.com/video.php?v=1046472245366250&set=vb.133759383304212&type=2&theater
Sistemi bozup Olcan , Bruma , Yasin , Koray i kesip Dzemaili , ve Telles'i hatta Semih bi anda hiç denemeden 11'e koymak saçmalık olur , yapmayın etmeyin , asıl öyle fark yeriz . Bu yazılan kadro ile fazla ofansif oynayamayız
Bruma'yı kesip Emre Çolak yazanlar var ikisi farklı tür oyuncular Emre ortasahaya iniyo otomatik olarak Caner'in önü boş kalıcak daha rahat çıkabilecek Emre oynarsa , Bruma varken o kadar rahat çıkamaz asla Bruma orda hiçbirşey yapamasa bile kenardan Caner'e tehdittir , keza Yasin de Gökhan'a . Bu kadroyla çıkıp kontrollü ofansif , her zamanki oyunu oynamamız lazım , defansıf oynarsak bir yere varamayız , rakipi durdurmaktan çok gol atmaya çalışmalıyız.
Telles sonradan girip sol açık oynadığında çok daha etkilidir. Olcanın arkası boş kalıyor devşirme olmadığı için kimi zaman ama Olcan'ın ileri çıkışları Sneijder'i bile çok rahatlatıyor , kadroyu bozmanın alemi yok.
---------------Muslera-------
Sabri---Chedjou---Koray---Olcan
---------Melo--------Hamit-------
Bruma-------Sneijder-----Yasin--
---------------Burak--------------
Bu arada ligde bireysel oalrak hava topu kazanma sayısında en iyi oyuncumuz 28. sıradaymış. O da bu forumda hava topu kazanamıyor denilen Semih.
Aynen bencede..Melo ya igneler ve güclü afyon haplari verelim ..sahada olsun
2011 yılından beri yani o tarihimizin en rezil kadrosundan kurtulup melolu,elmanderli,musleralı kadroyu kurduğumuzdan beri fenerbahçe ve beşiktaş maçlarında büyük üstünlük kurduk.Medya fenerbahçe üzerinde psikolojik bir baskı yaratmasın diye bunu haber yapmaz,sürekli kadıköy sendromundan bahseder...
2011 yılından yazından şu ana kadar 21 derbi maça çıkıp sadece 3 mağlubiyet aldık.Bunlardan bir tanesi de süper finalde 20 gol kaçırıp verdiğimiz maç.Bu 21 maçın 12 tanesini kazandık,6 maçta berabere kaldık.
Fenerbahçe ile 12 maç yaptık bu süreçte 6 galibiyet aldık,3 kere berabere kaldık ve 3 kere yenildik.Bu 3 beraberliğin 2 tanesi kadıköyde.Yani 12 maçın 8 tanesinde istediğini alan taraf biz olduk.Müthiş bir istatistik.
Beşiktaşla 9 maç yaptık bu dönemde.6 galibiyet ve 3 beraberliğimiz var.Hiç mağlubiyet almadık.Ki bu 9 maçın 5 tanesi deplasmandaydı ve bunların 3 tanesini kazandık,2 tanesini berabere bitirdik yani deplasman maçlarının hepsinde istediğini alan taraf biz olduk.Bu 9 maçın içinde istediğimizi alamadığımız tek maç süper final döneminde oynanan ve 2-0 dan 2-2'ye gelen maç oldu.Yani beşiktaşla oynadığımız 9 maçın 8 tanesinde istediğimizi aldık...
Yani toplamda 21 maçın tam 16 tanesinde istediğini alan taraf biz olduk...Ama sorsan yıllardır derbilerde fenerbahçe üstün..
Yukarıdaki istatistik psikolojik olarak çok iyi ama burada çok önemli bir detay saklı aslında....melo...Bu maçların hepsinde melo vardı,bir tane bile maç kaçırmadı.Türkiye gibi derbilerin psikolojik savaş üzerine kurulduğu bir ortamda yıllardır aradığımız adamdı melo.Melodan önce giderdik deplasmana cihanlar,orhanlar,ayhanlar,sabriler,ardalar bi güzel sindirilirler,psikolojileri çökmüş halde geri postalanırlardı.Melo ise tam tersini rakiplere yaptı.
İnşallah melosuz çıkacağımız ilk derbiyi bir şekilde olumlu tamamlarız.