STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma oynamali. Ezikler saldiracaklar ve defansda çok bo$ alan biracaklar. Bruma kanattan getirir, Burak golleri atar Insallah.

Şu forumda bile öyle yazılar varki aklım almıyor. Futbolcularında bazılarında var bu 2-0 yenilmeye sevinecez nerdeyse. Ulan altı üstü leş liginin takımıyla oynucaz. Bu adamların kadıköyde üstünlüğü var tamam ama işte size fırsat. Yenin ve bu tarihi yok edin. Bizden iyibir takım bile olsalar çok defoları var. Akıllı oyun- hırs- sert mücadele bunları yaparsak kesin yeneriz. Onlar kadar hırslı ve sert oynayalım yeneriz. Oynamazsak o zqman tabi yeniliriz. Kadıköyde hep sünger gibi oynuyoruz böyle olmamalı. Mücadele edelim bu ihtiyar takımında en az 6-7 oyuncu 60 dan sonra geberiyor sahada zaten

timurlenki akil bilirdim o bile sacmaliyor söyle maclar öncesi

ismail diegoyu oynatacakmis buna önlem almak icin cemali-hamit-selcuk 3lüsü oynamaliymis

kara listeme aldim seni timurlenk

Bruma'dan Ribery etkisi bekleyenler neyin kafasini yasiyor ya. Brumayi koy Balikesire kadroya giremez bide her mac 11 oynuyor bu da Hamza hocanin genclere olan guveninden kaynaklaniyor keske Sinan oynasa sunun yerine.

Bu arada tribünler tam dolu olmayacakmış. Aziz ile malum grupların arasındaki kavgadan dolayı bazı tribünler satışa kapanmış. 40 bin kişi bekleniyormuş.

Yedekler:
- Sinan Bolat
- Hakan Balta
- Telles
- Dzemaili
- Umut Bulut
- Tarik Camdal
- Emre Colak

TD: Hamza Hamzaoglu

Bam bam bam!

bence..

Son düzenleme:
Sneijder, Selçuk, Hamit, Yasin bol bol şut atmalılar. Uzaktan şutlarımız en büyük silahımız olabilir. Ceza alanı içinden daha zor gol atabiliriz set hücumlarında.

Türkiye´de tipik orta saha oyuncularini arttirarak daha direncli olma gibi yanlis bir düsünce var. Bence alakasi bile yok.

Evet Melo gibi savasan bir oyuncumuz eksik, ama Hamit´in futbol zekasi ve tecrübesi bu eksikligi giderebilir.

Önemli olan iyi pas yapmaktir, takim halinde savunma yapmaktir. Kanat oyunculari ve Burak dahil.

Bunu yaptiktan sonra direncsiz de olmayiz diye düsünüyorum. Nedenlerine gelince.

En önemli oyuncumuz Sneijder. Orta sahayi ücledigimiz zaman, kanatlardan vazgeciyoruz ki bu daha büyük eksiklik bence.

Orta sahayi ücleyecegine, kanat oyuncular defansif görevlerini yerine getirsin. Illa ücleyecekse de Sneijder yardima gelsin vs.

Bence en kritik nokta da duran toplar olacaktir. Sikinti yasarsak da duran toplardan yasariz.

Gereksiz faullerden kacinmak lazim. Fenerbahce gollerin büyük cogunlugunu duran toplardan buluyor zaten.

Oyun olarak ezilecegimizi düsünmüyorum ben. Zaten uzun süredir bir üstünlükleri yok bize karsi bu anlamda.

Öyle müthis oynadiklari da yok. En kritik nokta duran toplar bana göre.

yasin ve bruma bey bi zahmet savunmaya yardım etsin.sanki yardıra yardıra gittiler de hücumda,biz de bunu gördük.adam gibi oynamak zorundalar.

Genel anlamda oyun anlayisimizdan ve kadromuzdan vazgecmememiz gerekir.

Ama göz göre göre de zaaflarimizda israr etmememiz gerekir. Özellikle rakip o bölgelerde güclüyse.

Dolayisiyla Olcan - Yasin sol kanadi cok yetersiz defansif anlamda.

Olcan´in hücum yaptigi anlarda Telles gibi bir oyuncunun o aciklari kapatmasi gerekir. Ya da tersi.

Onun disinda ayni anlayisla devam etmekte yarar var diye düsünüyorum.

2307.jpg

Genel anlamda oyun anlayisimizdan ve kadromuzdan vazgecmememiz gerekir.

Ama göz göre göre de zaaflarimizda israr etmememiz gerekir. Özellikle rakip o bölgelerde güclüyse.

Dolayisiyla Olcan - Yasin sol kanadi cok yetersiz defansif anlamda.

Olcan´in hücum yaptigi anlarda Telles gibi bir oyuncunun o aciklari kapatmasi gerekir. Ya da tersi.

Onun disinda ayni anlayisla devam etmekte yarar var diye düsünüyorum.

2307.jpg
abi olcan ve yasin evet riskli ama fenerbahçe için de bi risk olabilir.gökhan gönül yüklenirken bilhassa...yasin ve sneijder uyumu var ortada.gönül o yüzden rahat çıkamayacak belki de...ayrıca yasini tutsa ,olcan geliyo arkadan...olmadı sneijder kaçar o kanattan:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt